Yoga Docenten Opleiding

event afgelopen

Yoga Docenten Opleiding

Tickets vanaf Gratis

Locatie

Datum

17 Feb 2020 08:00 - 13 Mar 2020 15:00

Beschrijving

Yoga Docenten Opleiding

200 uur yoga docenten opleiding bij NewNature Yoga Academy in Terborg. 

Tijdens deze korte yoga opleiding van 4 weken leer je meer over yoga, filosofie en achtergrond van Yoga. 

Ook leer je meer over anatomie, correctie- en modificatietechnieken. 

Dankzij de dagelijkse yoga- en meditatielessen til je ook je eigen yoga practice naar een hoger niveau. 

De lessen worden in het Nederlands gegeven door ervaren docenten. 

De opleiding is internationaal erkend bij Yoga Alliance. 

Bij het succesvol afronden van deze yoga leraren opleiding ontvang je een Yoga docenten certificaat, en 

kan je professioneel yogales geven over de hele wereld.

Voor meer info: www.nnyogics.nl

Organisator

200 uur Yoga docenten opleiding in de Achterhoek. De opleidingen duren 4 weken, worden in het Nederlands gegeven en zijn internationaal erkend door Yoga Alliance. Tijdens deze bijzondere Yoga Teacher Training leer je de nodige kennis en vaardigheden om nadien als zelfstandige en professionele yoga docent aan de slag te kunnen gaan.

Locatie

NewNature Yoga Academy NewNature Yoga Academy, Sint Jorisplein 1b, 7061 CN Terborg

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.