Overslaan naar hoofdinhoud

Xtreme helicopter tandem skydive

Foto door Kamil Pietrzak @ Unsplash Laatste kans

Xtreme helicopter tandem skydive

Vanaf 450,00 EUR

Locatie

Datum

22 Jun 2024 10:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Beleef de ultieme sensatie met de Xtreme Helicopter Tandem Skydive!

Op 22 juni 2024 om 10:00 uur nodigt AirXtreme je uit voor een onvergetelijk avontuur bij Skydive Hoogeveen. Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je de sprong van je leven maakt - vanuit een helikopter!

Onder begeleiding van ervaren instructeurs zul je veilig en vol vertrouwen van grote hoogte springen en de wereld onder je zien ontvouwen. Deze unieke ervaring, die start bij 450,00 EUR, is perfect voor de daredevils die niet bang zijn om de grenzen van hun durf op te zoeken.

Of je nu een doorgewinterde thrill-seeker bent of gewoon iets nieuws wilt proberen, deze tandemsprong zal je hart sneller laten kloppen en je achterlaten met herinneringen die je de rest van je leven zult koesteren.

Mis dit avontuur niet! Boek vandaag nog je plaats en maak je klaar voor de ultieme adrenalinestoot met de Xtreme Helicopter Tandem Skydive.

Organisator

Organizing Xtreme airsports

Skydive airshows

Hot air balloon specials

Locatie

Skydive Hoogeveen, Plesmanstraat 14, 7903 BE Hoogeveen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Shortcuts

Hot events

Nearby events

Begivenheder af samme kind

Ontdek meer