Workshop INSIDE OUT

Workshop INSIDE OUT

Tickets vanaf 39,00 EUR

Locatie

Datum

08 Nov 2022 15:00 - 17:30

Beschrijving

Op 8 november 2022 van 15.00 tot 17.30 uur

Workshop Het leven werkt INSIDE OUT

Michael Neill met Irene van Meijgaard en Elisabeth Roelvink

Locatie:
Ambassade Art Gallery
Herengracht 319, 1016 AV Amsterdam

Interactieve bijeenkomst


Michael Neill is één van de beste leraren van de 3 Principes van Sydney Banks.


MEER INFO

Voertaal Nederlands en Engels

Michael Neill is een internationaal bekende transformatieve coach en auteur van bestsellers als You Can Have What You Want, Supercoach, The Space Within en Creating the Impossible.

In zijn boek Het leven werkt INSIDE OUT, nu vertaald in het Nederlands door Irene van Meijgaard,  presenteert Michael Neill een radicaal nieuwe kijk op de basale eenvoud van het leven, waarbij hij de traditionele psychologie op zijn kop zet. Zijn beschrijving van de 3 Principes van Sydney Banks laat zien wat er verandert als je de stroom van het leven werkelijk van binnenuit toelaat.

Meer over het boek Het leven werkt INSIDE OUT lees je hier.


In de workshop geven auteur en vertaler je een ervaring van dat wat het boek behandelt.

Er is volop gelegenheid om vragen te stellen aan de auteur, die via een Zoom-link aanwezig is.Prijs workshop € 39 inclusief het boek Het leven werkt INSIDE OUT en drankje

Er zijn 50 plaatsen.Heb je vragen, mail dan naar events@samsarabooks.com

Hartelijke groet,

Team Samsara

Organisator

Uitgeverij Samsara organiseert iedere tweede maandag van de maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Heb je vragen over deze online bijeenkomsten? Mail dan naar events@samsarabooks.com

Locatie

Herengracht 319, 1016 AV Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.