Workshop ECHT

Herengracht 319, 1016 AV Amsterdam
02 Nov 2021 15:00 - 17:30
Tickets 35,00 EUR
Tickets 35,00 EUR

Op 2 november 2021 van 15.00 tot 17.30 uur

Workshop ECHT

Clare Dimond met Elisabeth Roelvink

Herengracht 319, 1016 AV Amsterdam

Interactieve bijeenkomstMEER INFO

Voertaal Nederlands en Engels

Clare Dimond is een heldere leraar die in al haar werk onderzoekt wat echt is. Ze publiceerde zes boeken en geeft online cursussen, die steeds fris kijken naar wat onze werkelijkheid creëert.

In haar boek ECHT, nu vertaald in het Nederlands door Elisabeth Roelvink, staat de vraag “Wie ben je?” centraal. Deze eeuwige vraag maakt ze heel tastbaar en praktisch.


De hoofdstukken over wie je niet bent zijn onontkoombaar en verlichtend. De daaropvolgende hoofdstukken over wie je wel bent zijn ronduit bemoedigend. Clare heeft haar missie gevonden via de 3 Principes en non-dualiteit. Ze is vol humor en compassie met onze menselijke conditie.

Meer over het boek ECHT lees je hier.


In de workshop geven auteur en vertaler je via verschillende werkvormen een ervaring van dat wat het boek behandelt: de aard van het geconstrueerde ‘zelf’. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen aan de auteur.Prijs workshop € 35 inclusief het boek ECHT en drankje

Er zijn 55 plaatsen!Heb je vragen, mail dan naar events@samsarabooks.com

Hartelijke groet,

Team Samsara

Uitgeverij Samsara organiseert iedere tweede maandag van de maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Heb je vragen over deze online bijeenkomsten? Mail dan naar events@samsarabooks.com

Wil je meer evenementen?

Aanmeld hier om een samengestelde evenement selectie recht in jouw e-mailbox te krijgen.