Workshop ECHT

event afgelopen

Workshop ECHT

Locatie

Datum

02 Nov 2021 15:00 - 17:30

Beschrijving

Op 2 november 2021 van 15.00 tot 17.30 uur

Workshop ECHT

Clare Dimond met Elisabeth Roelvink

Herengracht 319, 1016 AV Amsterdam

Interactieve bijeenkomstMEER INFO

Voertaal Nederlands en Engels

Clare Dimond is een heldere leraar die in al haar werk onderzoekt wat echt is. Ze publiceerde zes boeken en geeft online cursussen, die steeds fris kijken naar wat onze werkelijkheid creëert.

In haar boek ECHT, nu vertaald in het Nederlands door Elisabeth Roelvink, staat de vraag “Wie ben je?” centraal. Deze eeuwige vraag maakt ze heel tastbaar en praktisch.


De hoofdstukken over wie je niet bent zijn onontkoombaar en verlichtend. De daaropvolgende hoofdstukken over wie je wel bent zijn ronduit bemoedigend. Clare heeft haar missie gevonden via de 3 Principes en non-dualiteit. Ze is vol humor en compassie met onze menselijke conditie.

Meer over het boek ECHT lees je hier.


In de workshop geven auteur en vertaler je via verschillende werkvormen een ervaring van dat wat het boek behandelt: de aard van het geconstrueerde ‘zelf’. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen aan de auteur.Prijs workshop € 35 inclusief het boek ECHT en drankje

Er zijn 35 plaatsen, dus het is nu uitverkocht.Heb je vragen, mail dan naar events@samsarabooks.com

Hartelijke groet,

Team Samsara

Organisator

Uitgeverij Samsara organiseert iedere tweede maandag van de maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Heb je vragen over deze online bijeenkomsten? Mail dan naar events@samsarabooks.com

Locatie

Herengracht 319, 1016 AV Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.