Workshop: Doelmatig aan je bedrijf werken

09 Sep 2019 14:00 - 17:00

Hashtag Workmode, Brigittenstraat 22, 3512 KM Utrecht

Heb je het idee dat je niet 'in control' bent over je bedrijf? 
Dat je nog steeds te weinig verdiend?
Dat je mailbox vaak leidend is voor wat je gedurende een dag doet? 
Dat je aan het einde van de dag niet tevreden bent over wat je gedaan hebt?

Dan is het tijd om doelmatig aan je bedrijf te gaan werken. Marit en Glenn delen in deze workshop hun kennis en ervaring, en we gaan samen praktisch aan de slag om haalbare doelen te stellen.

Glenn is business consultant en helpt dagelijks bedrijven om van grote doelen naar behapbare tussenstappen te gaan. In deze workshop leert hij je hoe ook jij dit kunt doen.

Wat ga je doen?

Met een groep van minimaal 5, en maximaal 8 deelnemers ga je aan de slag met haalbare doelen voor je bedrijf. Glenn geeft hiervoor advies en begeleid de groep in het kiezen van het juiste doel. Stap voor stap maak je vervolgens een plan van aanpak waardoor je meer gaat verdienen, meer tijd overhoudt en tevreden naar je bedrijf kunt kijken.

Na afloop van deze workshop weet je welke doelen je wilt behalen en hoe je dit gaat doen!

Wat ik zelf heb geleerd

Als ondernemer is het ontzettend lastig om objectief naar je eigen bedrijf te kijken. Alles voelt al snel belangrijk, en je verzand snel in het doen van taken die eigenlijk niet bijdragen aan het belangrijkste doel van je bedrijf. Glenn heeft mij geholpen om in te zoomen op de kern van Girls of honour. Hierdoor kan ik alles wat ik doe toetsen aan die kern. Draagt wat ik nu doe bij aan de doelstellingen van mijn bedrijf? 

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik vaker 'nee' kan zeggen, mijn tijd beter in kan delen, meer omzet, en een succesvoller bedrijf. 

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan voor deze workshop!