event afgelopen

Women Only

Gratis

Locatie

Datum

11 Mar 2020 19:30 - 20:30

Beschrijving


Hierbij wil ik je uitnodigen voor de aller eerste women only sportles van Mellie´s Gym. De eerste GRATIS training zal plaatsvinden op 11 maart 2020. De training vindt plaats in de gymzaal van Ekke de Haan op de Zegge 2.

Mellie’s Gym

is waar vrouwelijke krijgers worden gemaakt, zowel fysiek als mentaal.
Een in Heerenveen gevestige bijeenkomst met als missie het opleiden, verrijken en emanciperen van vrouwen uit alle soorten en maten, culturen en geloofsovertuigingen. Wij helpen hen de controle terug te krijgen over je fitness & welzijn door middel van onze kleine groepstraining, onze gemeenschapsopbouwende fitness evenementen en vele andere lessen.

Ondersteunende, leuke en stimulerende omgevingen waar vrouwen de basis leren van weerstands-/gewichttraining, voeding en het creëren van positieve gewoontes, waardoor het ons primaire doel is om vrouwen te heropvoeden over evenwichtige gezonde voeding en te streven naar herstel van de eigenwaarde, het zelfvertrouwen en een solide gemeenschap.

Maak je zwakheden Sterker!

www.melliesgym.com

Organisator

Locatie

Zegge 2, 8446 CL Heerenveen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.