Wilde Wiven festival 2020

Badweg Hoorn 11, 8896 KC Hoorn Terschelling
03 Jul 2020 10:00
05 Jul 2020 13:00
Tickets 219,00 EUR - 289,00 EUR
Tickets 219,00 EUR - 289,00 EUR

Wegens Covid 19 is dit evenement uitgesteld tot 2021.

Op 3,4 en 5 juli vindt nu een Wilde Wiven weekend plaats voor 30 vrouwen. 

Meer informatie vindt u hier https://billetto.nl/e/wilde-wi...


Terug naar je OERsprong.

Dit intieme festival voor 100 vrouwen is volledig verzorgd inclusief alle workshops* en activiteiten, 7 heerlijk biologische maaltijden en een eigen bed in jou privekamer op de Folkshegeskoalle: een unieke plek in bos en duin op Terschelling. Dit festival gaat over vrijheid, je ware natuur leven, verbinding en thuiskomen bij jezelf. Je eigen flow volgen en volledig vrouw zijn zoals het OERspronkelijk bedoeld is. Koop nu jou ticket!

Met het Wilde Wiven weekend keren we terug naar onze OERsprong. De wereldwijde crisis confronteerd ons met onszelf. Het leert waarderen wat echt belangrijk is en zet aan tot nadenken over ons verleden én onze toekomst. Maar wat is nu je ware natuur? Schuilt er in jou een (st)OER Wild Wiif?

Tijdens het Wilde Wiven weekend 2020 duiken we terug naar onze OERsprong door middel van workshops en verbindende activiteiten. Er is een oer gezellig godinnen marktje en in een warm bad van wellness kun je thuiskomen bij jezelf. 

Waar kijk jij naar uit?

Samen een duik in de koele zee om ons immuunsysteem te verzetten? Of doelrichting kiezen als boogschutter? Na een Cofidproof massage, als je natuurlijke zelf op de foto in bos strand of duin? Je creativiteit uitten middels een soulcollage, raamhangers maken of een natuurlijke mandala. Maanritueel met vuur op het strand. Koop je eindelijk dat mooie hangertje of dat heerlijk geurende hout. Open je zintuigen tijdens een Wandeling in de Terschellingse oer-natuur en beweeg je vrij tijdens Estatic Dance. 


Het programma blijft in ontwikkeling. Volg voor de nieuwste workshops en activiteiten onze FB evenementenpagina Wilde Wiven festival 2020. 

*voor enkele workshops wordt een materiaalbijdrage gevraagd.

Er is geen restitutie mogelijk.

Profile picture
Wilde Wiven vereniging

De Wilde Wiven communitie staat open voor alle vrouwen. We co-creeeren, voeden en stimuleren ons eigen en elkaars ontwikkeling, talent en vrouwen-kracht. Bij de Wilde Wiven is ieder gelijkwaardig en staan we open om te delen en te ontvangen. Door de activiteiten die we organiseren ont-moeten we de verbinding tussen ons vrouwen. Met een traan een lach, met speelsheid en sensualiteit komen we dicht bij onze vrouwendracht. We ervaren wat 'Sisterhood' betekend en worden ons bewust van ons 'zelf' als onderdeel van een OER oude tribe. 

In abstracte/ spirituele zin gaan 'Wilde Wiven'  over het ontdekken en verenigen van de mannelijke en vrouwelijke principes.

Wil je meer evenementen?

Aanmeld hier om een samengestelde evenement selectie recht in jouw e-mailbox te krijgen.