Wilde Wiven festival 2020

event afgelopen

Wilde Wiven festival 2020

Tickets vanaf 219,00 EUR

Locatie

Datum

03 Jul 2020 10:00 - 05 Jul 2020 13:00

Beschrijving

Wegens Covid 19 is dit evenement uitgesteld tot 2021.

Op 3,4 en 5 juli vindt nu een Wilde Wiven weekend plaats voor 30 vrouwen. 

Meer informatie vindt u hier https://billetto.nl/e/wilde-wi...


Terug naar je OERsprong.

Dit intieme festival voor 100 vrouwen is volledig verzorgd inclusief alle workshops* en activiteiten, 7 heerlijk biologische maaltijden en een eigen bed in jou privekamer op de Folkshegeskoalle: een unieke plek in bos en duin op Terschelling. Dit festival gaat over vrijheid, je ware natuur leven, verbinding en thuiskomen bij jezelf. Je eigen flow volgen en volledig vrouw zijn zoals het OERspronkelijk bedoeld is. Koop nu jou ticket!

Met het Wilde Wiven weekend keren we terug naar onze OERsprong. De wereldwijde crisis confronteerd ons met onszelf. Het leert waarderen wat echt belangrijk is en zet aan tot nadenken over ons verleden én onze toekomst. Maar wat is nu je ware natuur? Schuilt er in jou een (st)OER Wild Wiif?

Tijdens het Wilde Wiven weekend 2020 duiken we terug naar onze OERsprong door middel van workshops en verbindende activiteiten. Er is een oer gezellig godinnen marktje en in een warm bad van wellness kun je thuiskomen bij jezelf. 

Waar kijk jij naar uit?

Samen een duik in de koele zee om ons immuunsysteem te verzetten? Of doelrichting kiezen als boogschutter? Na een Cofidproof massage, als je natuurlijke zelf op de foto in bos strand of duin? Je creativiteit uitten middels een soulcollage, raamhangers maken of een natuurlijke mandala. Maanritueel met vuur op het strand. Koop je eindelijk dat mooie hangertje of dat heerlijk geurende hout. Open je zintuigen tijdens een Wandeling in de Terschellingse oer-natuur en beweeg je vrij tijdens Estatic Dance. 


Het programma blijft in ontwikkeling. Volg voor de nieuwste workshops en activiteiten onze FB evenementenpagina Wilde Wiven festival 2020. 

*voor enkele workshops wordt een materiaalbijdrage gevraagd.

Er is geen restitutie mogelijk.

Organisator

De Wilde Wiven communitie staat open voor alle vrouwen. We co-creeeren, voeden en stimuleren ons eigen en elkaars ontwikkeling, talent en vrouwen-kracht. Bij de Wilde Wiven is ieder gelijkwaardig en staan we open om te delen en te ontvangen. Door de activiteiten die we organiseren ont-moeten we de verbinding tussen ons vrouwen. Met een traan een lach, met speelsheid en sensualiteit komen we dicht bij onze vrouwendracht. We ervaren wat 'Sisterhood' betekend en worden ons bewust van ons 'zelf' als onderdeel van een OER oude tribe. 

In abstracte/ spirituele zin gaan 'Wilde Wiven'  over het ontdekken en verenigen van de mannelijke en vrouwelijke principes.

Locatie

Folkshegeskoalle Schylgeralân Folkshegeskoalle Schylgeralân, Badweg Hoorn 11, 8896 KC Hoorn Terschelling

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.