Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Wicked Thoughts documentary-night: "The Way Out" by Wouter Verhoeven

event afgelopen

Wicked Thoughts documentary-night: "The Way Out" by Wouter Verhoeven

Vanaf 5,00 EUR

Locatie

Datum

28 Dec 2018 19:30 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

The Way Out
How is your inner climate?

Zen master Thich Nhat Hanh has a revolutionary proposal to tackle the climate problem. “The way out is in,” he states. “The way out of climate change is inside each of us.” His invitation is to stop: to stop running and to take a good look at what is really going on; to what our visions are, on which we base our behaviour, how our thought patterns and our emotions work, and why we are climatologically in trouble. In silence we can better understand ourselves and the earth.

In The Way Out we follow two young people, a Brazilian banker and a British activist, during a stressful period in their lives. Will they be able to save the earth – beginning with(in) themselves?

Duration "The Way Out": 60 minutes

Programme:

19:30 Walk-in
20:00 Opening
20:05 Screening "The Way Out"
21:05 Q&A Director Wouter Verhoeven
21:45 Closing
21:50 Drinks

The entire event ánd movie is in English including subtitles.

Ticket
to cover expenses: €5,-
Facebook-event:
 

Wicked Thoughts is an event of Wicked Grounds, meeting- and eventspaces in Amsterdam and Rotterdam.

Organisator

Locatie

The Warehouse by Wicked Grounds The Warehouse by Wicked Grounds, Generaal Vetterstraat 55, 1059BT Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer