Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Wicked Thoughts #7

event afgelopen

Wicked Thoughts #7

Vanaf 9,99 EUR

Locatie

Datum

24 Okt 2018 19:30 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Wicked Thoughts #7

De zomer is voorbij. The tan lines will fade but the memories last forever. De donkere dagen staan voor de deur. De uitdagingen waar we de afgelopen maanden fluitend omheen fietsten waren blijkbaar slechts op vakantie. Persoonlijke uitdagingen, maatschappelijke uitdagingen en wereldse uitdagingen.
Bij Wicked Thoughts maken we deze bespreekbaar. De juiste experts op het podium. Een zaal vol sprankelende zielen. Terugkerende thema’s zoals Liefde, Natuur, Spiritualiteit, Angsten, Relaties en Zelfontwikkeling staan op het programma. Wring je los van je overtuigen, conditioneringen, eigenaardigheden en gedachtes. Omring jezelf met inspirerende mensen, sta open voor nieuwe perspectieven.

Kortom, kom naar Wicked Thoughts.

Datum: 24 oktober
Locatie:
Wicked Grounds (The Warehouse) Generaal Vetterstraat 55 Amsterdam
19:30 inloop
20:00 openingsceremonie

20:15 Eerste Wicked Thought: Marith Anna Iedema (schrijfster): Over Polyamorie, monogamie, open relaties en swingen. Wat werkt en wat niet?

21:00 Pauze 

21:15 Tweede Wicked Thought: Rikko Voorberg (dominee & activist): Over de vluchtelingencrisis, Benno L., herdenken en compassie.

22:30 Eind

Wicked Thoughts is een initiatief van Wicked Grounds. Zakelijke event- & meetingspaces in Amsterdam en Rotterdam.

Organisator

Locatie

The Warehouse by Wicked Grounds - Event Space Amsterdam The Warehouse by Wicked Grounds - Event Space Amsterdam, Generaal Vetterstraat 55, 1059 BT Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer