Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Wicked Thoughts #6

event afgelopen

Wicked Thoughts #6

Vanaf 9,99 EUR

Locatie

Datum

27 Jun 2018 19:30 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

➳ Programma Wicked Thoughts #6 27 juni:➳ Inloop 19:30➳ Wicked Thoughts #1: Jochem van Hessen (Energy Up): Hoe te groeien vanuit je innerlijke kracht?➳ Wicked Thoughts #2: Ma Ananda Kaulika en Hariprem Swami: “Tantra, grenzeloze liefde.”


We willen succesvol en gelukkig zijn. Bemind, bekend, gezond en fit. We willen voor alle onderdelen in het leven een cijfer 10. Voor onze carrière, relaties en geluk. Maar de mate van succes en geluk in het leven, wordt niet bepaald door wat anderen van ons vinden. Succes en geluk worden bepaald door hoe jij je voelt. De persoon die jij wordt door te investeren in jezelf.


Echter, zolang jouw persoonlijke kennis, ervaring, state of mind en overtuigingen, niet een dikke vette voldoende scoren, zal je leven altijd een uitdaging blijven.


De wereld waarin je leeft, is een reflectie van je persoonlijke welzijn. Wanneer je niet de tijd vrij maakt, om jezelf te laten groeien, trainen en te vormen tot de persoon die je wilt zijn, zal succes en écht geluk, iets ongrijpbaars blijven.


Wicked Thoughts zou zomaar de eerste stapjes op het pad van jouw persoonlijke ontwikkeling kunnen zijn. Wicked Thoughts is er om je op nieuwe gedachten te brengen of de oude te doen herleven. Dit kan de volgende stap zijn richting een meer zinvol en bewust bestaan of een bevestiging dat je het juiste pad bewandeld.


Deze avond bieden we een podium aan experts op het gebied van verschillende levensvragen. Thema’s die niet of nauwelijks op school geleerd worden. Ondernemerschap, spiritualiteit, liefde, relaties, depressies, angsten, verslavingen, voeding en geluk. We nodigen je graag uit voor deze zesde editie: woensdag 27 juni.

Organisator

Locatie

The Warehouse by Wicked Grounds - Event Space Amsterdam The Warehouse by Wicked Grounds - Event Space Amsterdam, Generaal Vetterstraat 55, 1059 BT Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer