Wicked Thoughts #6

27 Jun 2018 19:30 - 22:30

The Warehouse by Wicked Grounds - Event Space Amsterdam, Generaal Vetterstraat 55, 1059 BT Amsterdam

➳ Programma Wicked Thoughts #6 27 juni:➳ Inloop 19:30➳ Wicked Thoughts #1: Jochem van Hessen (Energy Up): Hoe te groeien vanuit je innerlijke kracht?➳ Wicked Thoughts #2: Ma Ananda Kaulika en Hariprem Swami: “Tantra, grenzeloze liefde.”


We willen succesvol en gelukkig zijn. Bemind, bekend, gezond en fit. We willen voor alle onderdelen in het leven een cijfer 10. Voor onze carrière, relaties en geluk. Maar de mate van succes en geluk in het leven, wordt niet bepaald door wat anderen van ons vinden. Succes en geluk worden bepaald door hoe jij je voelt. De persoon die jij wordt door te investeren in jezelf.


Echter, zolang jouw persoonlijke kennis, ervaring, state of mind en overtuigingen, niet een dikke vette voldoende scoren, zal je leven altijd een uitdaging blijven.


De wereld waarin je leeft, is een reflectie van je persoonlijke welzijn. Wanneer je niet de tijd vrij maakt, om jezelf te laten groeien, trainen en te vormen tot de persoon die je wilt zijn, zal succes en écht geluk, iets ongrijpbaars blijven.


Wicked Thoughts zou zomaar de eerste stapjes op het pad van jouw persoonlijke ontwikkeling kunnen zijn. Wicked Thoughts is er om je op nieuwe gedachten te brengen of de oude te doen herleven. Dit kan de volgende stap zijn richting een meer zinvol en bewust bestaan of een bevestiging dat je het juiste pad bewandeld.


Deze avond bieden we een podium aan experts op het gebied van verschillende levensvragen. Thema’s die niet of nauwelijks op school geleerd worden. Ondernemerschap, spiritualiteit, liefde, relaties, depressies, angsten, verslavingen, voeding en geluk. We nodigen je graag uit voor deze zesde editie: woensdag 27 juni.

Early Bird

Niet Beschikbaar

Regular

Niet Beschikbaar

Wicked Yoga combi

Niet Beschikbaar