Wicked Thoughts #5

02 Mei 2018 19:30 - 22:30

The Warehouse by Wicked Grounds - Event Space Amsterdam, Generaal Vetterstraat 55, 1059 BT Amsterdam


We willen succesvol en gelukkig zijn. Bemind, bekend, gezond en fit. We willen voor alle onderdelen in het leven een cijfer 10. Voor onze carrière, relaties en geluk. Maar de mate van succes en geluk in het leven, wordt niet bepaald door wat anderen van ons vinden. Succes en geluk worden bepaald door hoe jij je voelt. De persoon die jij wordt door te investeren in jezelf.

Echter, zolang jouw persoonlijke kennis, ervaring, state of mind en overtuigingen, niet een dikke vette voldoende scoren, zal je leven altijd een uitdaging blijven.


Programma:

Thomas Vles - Synchroniciteit: Kansen maken door jezelf open te stellen

Na een aantal jaren strategy consulting richtte Thomas Vles in 2013 het bedrijf Poopy Cat op. Een rollercoaster waarmee hij wereldwijd exposure genereerde, waaronder misschien wel het hoogst haalbare op gebied van marketing: een feature bij Oprah Winfrey. Zeven maanden geleden verkocht hij zijn bedrijf en nu ondersteunt hij startups en ontwikkelt hij concepten samen met onder andere de A’DAM Toren. Van kattenbakken tot festivals, hij ziet overal kansen.

Enthousiasme en optimisme zijn volgens Thomas key voor ondernemen. Maar wat zijn nou cruciale elementen voor een succesvol en gelukkig leven? Thomas zal bij Wicked Thoughts het belang toelichten van aandacht, intuïtie en synchroniciteit, concepten die voor hem persoonlijk het pad naar een gelukkig leven verlicht hebben.

Judith Noordzij - Van Advocaat naar Life Coach.

Voor veel mensen leek haar leven volgens het boekje. Afkomstig uit het Gooi, lid van het corps, een groot netwerk, werkzaam als advocaat op de Zuidas en elk (vrije) weekend naar festivals. Totdat Judith (31) in 2014 gevloerd werd door een burnout. Van de één op de andere dag kon ze niet meer voor zichzelf zorgen en moest ze zelfs door haar ouders in huis genomen worden. Inmiddels is ze werkzaam als spreker, coach en inspirator op het gebied van het onderwerp waar bijna elke millennial mee lijkt te strugglen: het zijn van jezelf.
Judith neemt je mee in haar gedachtegang over het hoe en waarom zoveel millennials strugglen met de vraag "Wie ben ik en wat wil ik?" Volgens haar is het namelijk heel goed te verklaren. Toch is zij er heilig van overtuigd dat iedereen diep van binnen weet wie hij is en wat hij wil. Ze zal spreken over wat er volgens haar voor nodig is om daarachter te komen.

De wereld waarin je leeft, is een reflectie van je persoonlijke welzijn. Wanneer je niet de tijd vrij maakt, om jezelf te laten groeien, trainen en te vormen tot de persoon die je wilt zijn, zal succes en écht geluk, iets ongrijpbaars blijven.

Wicked Thoughts zou zomaar de eerste stapjes op het pad van jouw persoonlijke ontwikkeling kunnen zijn. Wicked Thoughts is er om je op nieuwe gedachten te brengen of de oude te doen herleven. Dit kan de volgende stap zijn richting een meer zinvol en bewust bestaan of een bevestiging dat je het juiste pad bewandeld.

Deze avond bieden we een podium aan experts op het gebied van verschillende levensvragen. Thema’s die niet of nauwelijks op school geleerd worden. Ondernemerschap, spiritualiteit, liefde, relaties, depressies, angsten, verslavingen, voeding en geluk. We nodigen je graag uit voor deze vijfde editie: woensdag 2 Mei.

Meer informatie omtrent sprekers en tickets volgt de komende weken.

www.wickedthoughts.nl

Early Bird

Niet Beschikbaar


Regular Ticket

Niet Beschikbaar