Inloggen / Registreren

Wicked Thoughts #4

28 Feb 2018 19:30 - 22:30

The Warehouse by Wicked Grounds - Event Space Amsterdam, Generaal Vetterstraat 55, 1059 BT Amsterdam


Your beliefs become your thoughts,
Your thoughts become your words,
Your words become your actions,
Your actions become your habits,
Your habits become your values,
Your values become your destiny.

-Mahatma Gandhi

★ Aftermovie Wicked Thoughts #3: http://bit.ly/aftermoviewickedthoughts3

Programma 28 februari:

- 19:30 Deuren open
- 20:00 Opening: tba
- 20:15 Wicked Thought by Dylan Molenaar (UvA) - "The kwantificeerbaarheid van Liefde"
- 21:30 Wicked Thought by Nacho Cano “Nak” (Andino Amazonian Shamanism) - "How can Nature helpus reducing our struggle & suffering?"
- 22:30 Einde

In een tijd van ontelbaar veel volgers, likers, delers, endorsers, friends, subscribers en views, voelen we ons de koning te rijk.

Maar soms. Of misschien wel veel vaker, kan het leven behoorlijk eenzaam & doelloos aanvoelen. Onze digitale connectie is een tegenstrijdigheid die geen uitleg behoeft. De wereld raast in haar 5e versnelling voorbij en stil staan voelt als achteruit gaan.

We hebben zo veel vragen te trotseren. Wie ben ik? Ben ik wie ik wilde worden toen ik klein was? Wie zijn nu eigenlijk mijn vrienden? Ben ik de enige die ten onder gaat aan stress, burn-outs en paniekaanvallen? Is sex, drugs & rock ’n roll dan het enige waar ik mijn plezier uit haal?

Goede vragen, join the club.

Vanuit Wicked Grounds vonden we het tijd om wat terug te geven aan onze generatie. Tijd om de wereld - en Amsterdam in het bijzonder - een stukje mooier maken. En Wicked Thoughts was een feit.

Voor ons een droom die uitkomt. Na 3 jaar zwoegen om onze rekeningen te kunnen betalen, nodigen we je uit voor deze vierde editie van Wicked Thoughts. De komende edities gaan we proberen bovenstaande vragen te beantwoorden. Deze avond draait alles om verbinden, prikkelen, inspireren, lachen, geraakt worden, stilte en muziek.

Wicked Thoughts is er om je op nieuwe gedachten te brengen of de oude te doen herleven. Dit kan de eerste stap zijn richting een meer zinvol en bewust leven of een bevestiging dat je het juist pad bewandeld.

Een samenkomst voor wonderschone zielen.

Regular Bird

17,50 EUR


Early Bird

UITVERKOCHT