Evenement geannuleerd

Webshop Experts: Women in E-commerce Workshop

5,00 EUR

Locatie

Datum

26 Mar 2020 15:00 - 18:00

Beschrijving

Payvision's hosting the 2nd edition of a workshop all about the latest views on growing your shop. Join us and the Creative Women Collective .

We're delighted to announce our 2nd Women in E-commerce Workshop on webshop innovation, together with Creative Women Collective. Mark your calendars!

Here's some tips and tricks you can look forward to:

 • How to optimize your conversion rates,
 • Fresh takes on expanding into new markets,
 • Efficient ways to scale your webshop!

We'll also share brand-new insights from a unique case study, plus there'll be plenty of time for networking and drinks are on us. Snag your spot today.

See you there!

The Payvision team

Organisator

Locatie

Payvision HQ Payvision HQ, Keizersgracht 452, 1016 GM Amsterdam

Sprekers

Awura Simpe
Founder of Creative Women Collective
Tanya Pineault
Payment Expert at Payvision
Chitra Balhari
Payment Expert at Payvision

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.