Wat, is dat patat?

event afgelopen

Wat, is dat patat?

Locatie

Datum

22 Apr 2019 11:00 - 16:00

Beschrijving

Wat, is dat patat?  Het weet-wat-je-eet-festival voor kinderen op maandag 22 april 2019, Tweede Paasdag.  Het is van 11.00 – 16.00 uur. Op de Wagenwerkplaats.

Melk komt van een koe en van aardappels maak je patat. Een festival waar kinderen op een speelse manier leren over eten, gezonde leefstijl, zwerfafval en bewegen. We trappen om 11.00 uur af met een Paasrun. Tevens zijn er allerlei activiteiten. Zoals zaadbommen maken, een lolly maken van meelwormen, op pad met een survivalman en er is een kinderboerderij.  Het is Pasen, dus de paashaas huppelt ook rond.

Dit event is voor kinderen van 3 t/m 12 jaar, zij betalen een kaartje, (groot)ouders mogen gratis mee. Volg het laatste nieuws op https://www.facebook.com/watisdatpatat/

Organisator

De essentie van uw wens laten zien en voelen zodat het helemaal uw evenement is, dat is de kracht van iaMeventz!

Locatie

Wagenwerkplaats Wagenwerkplaats, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.