Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Wake Up Workshop #1

event afgelopen

Wake Up Workshop #1

Vanaf 23,00 EUR

Locatie

Datum

11 Jul 2018 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Meditation +
The Creative Process

by Shift & Outsider

WAKE UP is a radical new concept in creative workshops, using meditation to unlock creativity.

We fuse the latest research in cognitive activity with the fundamentals of the creative process, for an experience like no other. The focus in this first edition of the series is Ideation by Postponing Judgement. Postponing Judgement is the art of being open and accepting new ideas (new ideas don't fit into existing schemes of thought -> so we judge.)

WHAT TO EXPECT

- A radically new experience
- Meditation + Sound Bath
- Breaking out of thought-habits
- Heightened creativity
- Increased happiness

You will take away new tools and a handbook of techniques, unavailable online.

About SHIFT and OUTSIDER

SHIFT combines sound healing and meditation to help you unplug, and OUTSIDER is an offline practice within the creative industry.

WAKE UP is their response to having both worked in ‘creative’ working environments where the creative process was misunderstood, and thus, unable to thrive.

*Limited tickets available
* Ticket includes Sexyland membership (2.50euros), valid for 30 days of entry.

Organisator

Locatie

Sociëteit SEXYLAND Sociëteit SEXYLAND, Ms. van Riemsdijkweg 39, 1033 RC Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer