Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Vunzige Deuntjes Leeuwarden | Kris Kross Amsterdam, Hato and more

event afgelopen

Vunzige Deuntjes Leeuwarden | Kris Kross Amsterdam, Hato and more

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

18 Dec 2015 23:00 - 19 Dec 2015 01:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

L E E U W A R D E N = V U N Z I G

Vrijdag 18 december is het weer tijd voor een knaller van een editie van Vunzige Deuntjes in ons aller Leeuwarden! Na een heerlijke vorige editie waarbij Adje (Adjedonnie) te gast was hebben we deze editie niemand minder dan de mannen van Kris Kross Amsterdam te gast! Ook zijn HATO, Dirrty Berry en Jaël te van de partij om een heerlijk feestje te bouwen!

Wat kun je muzikaal van ons verwachten? Een fijne mix van Dancehall, R&B, Hip Hop en 80ies & 90ies Classics!

▬▬▬▬▬▬▬▬ Line-Up ▬▬▬▬▬▬▬▬

Kris Kross Amsterdam (Kris Kross)
Raynor Bruges (Vunzige Deuntjes)
Hato (Bruut!)
Dirrty Berry (Club Red)
Jael (Darker Than Wax)

▬▬▬▬▬▬▬▬ Vunzige Deuntjes Festival 2016 ▬▬▬▬▬▬▬▬

Wisten jullie dat we jaarlijks een tof festival organiseren? Bezoek voor meer informatie het evenement en blijf op de hoogte van al het nieuws en ontwikkelingen omtrent het Vunzige Deuntjes Festival 2016 via http://tinyurl.com/VunzigeDeuntjesFestival2016

Organisator

Locatie

Club RED, Ruiterskwartier 91, 8911 BR Leeuwarden

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer