Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Vrijmarkt - Roest op Koningsdag

event afgelopen

Vrijmarkt - Roest op Koningsdag

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

27 Apr 2015 10:00 - 12:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

DE LEUKSTE VRIJMARKT VAN AMSTERDAM BIJ AMSTERDAM ROEST

Afgelopen Koningsdag viel het ons op dat er eigenlijk geen leuke, centrale plek was in de Czaar Peterbuurt waar je leuk je oude spullen kon verkopen. Daarom stellen wij bij dezen voor dat iedereen gezellig naar ons toe komt.

Neem je rotzooi en een buideltasje met wisselgeld mee - wij zorgen voor hapjes, drankjes, hier en daar wat vertier en een dj die de sfeer er lekker in houdt. Misschien dat je nog een kleedje van huis meeneemt, maar anders heeft Roest nog wel een pallet ofzo.

We gaan uit van een prachtige lentezon. Mocht het onverhoopt toch gaan regenen, dan duiken we met z’n allen de loods in en maken we er binnen een feestje van.

Line-up:

10.00 Charley Rhythm
14.00 Phacts
16.00 Jules de la Courgette
18.00 one trick pony

Je kan je aanmelden voor een plekje via aanmelden@amsterdamroest.nl, dan weten we ongeveer hoeveel mensen er komen.

Organisator

Locatie

Amsterdam Roest, Czaar Peterstraat 213, 1018 PL Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer