Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

VRIJLAND FESTIVAL / 5 MEI 2016 / BLIJBURG AAN ZEE

event afgelopen

VRIJLAND FESTIVAL / 5 MEI 2016 / BLIJBURG AAN ZEE

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

05 Mei 2016 12:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Amsterdam Roest en Cartel Amsterdam presenteren in samenwerking met Blijburg Aan Zee en Disco Dolly op 5 mei 2016 voor de vierde keer het leukste bevrijdingsfestival op Amsterdamse bodem: Vrijland Festival. Bevrijdingsdag valt dit jaar samen met Hemelvaart en iedereen is dus vrij!

Grijp snel een van de laatste tickets: http://bit.ly/vrijlandfestival2016tickets

◎ LINE-UP ◎

▶ HOUSE

Axel Boman
Tom Trago
Space Dimension Controller
Mr.Ties
Spencer Parker
Elias Mazian
Mino Abadier

▶ TECHNO

Marcel Fengler
Etapp Kyle
Claudio PRC
Doka
Mirella Kroes
Octual

▶ BASS 'N BEATS

Zwart Licht (live)
Swindle
Yung Internet
dOOp vs Subp Yao (live)
Falco Benz
De Nachtdienst
ZANILLYA
Rachel Green DJ
GRIMEYARD
FOX & MINK

▶ DISCO DOLLY SOUND SYSTEM

Al Dee
Guy Gravier
Julien Simmons
KERK!
Max Abysmal
Mikey Nice
Tim Hoeben
Tim Jules
Chamireaux MC

▶ GROOVE PROOF (REGGAE, DUB & JUNGLE)

Dikkie Dee
Vette Mette
Ras Sjamaan
Ramses Hoppa
MC Pauluz DB
Jahnaloque

▶ JACK DANIELS

Psycho-Jones
Marcel Barlag
Jack Undercover

◎ RANDPROGRAMMA ◎

Arjen de Wit Verhalenverteller | Non De Gêne | FLUORIZE | Hoepelop | Handlezers | Kopstootbar | Adventures of the Valparaíso | Disco Karavaan | Spa & Naaktstrand | Sauna | Knippa | Even Ontspannen | Hutjemutje | Soulfire Netherlands | Straatartiesten & Dichters | Yoga & Massage | Easy Bubbels

En nog veeeeeel meer!

◎ LOCATIE ◎

Vrijland Festival vindt dit jaar plaats bij Blijburg Aan Zee! Het nieuwe Blijburg kijkt uit over een prachtige landtong en heeft een prachtig uitzicht over het Markermeer. Blijburg staat bekend als ‘culturele strandidylle’. Een plek waar Amsterdammers uit de buurt en uit de rest van de stad samenkomen en elkaar ontmoeten. Het is een plek die vrij is. Waar je naar hartenlust kunt feesten, buitenspelen, zwemmen, eten en drinken.

▶ Sfeerimpressie: http://bit.ly/blijburgaanzeeimpressie
▶ Locatie: https://goo.gl/maps/6C1MLg54izC2

◎ BEREIKBAARHEID ◎

▶ Pendelbus
Er vertrekken de hele dag pendelbussen nabij Amsterdam CS richting Blijburg. Dagtickets (ook geldig voor de terugweg) zijn €5, contant af te rekenen bij het vertrekpunt. Alleen terug met de pendelbus? Bij de halte op Blijburg kan je ook een dagticket kopen. Opstalte CS: https://goo.gl/maps/huVCLqZdQuo

▶ Fiets
Op de fiets rij je via de Schellingwoudebrug (Noord) of via de Amsterdamse Brug (Oost). Vanaf hier volg je de bordjes IJburg. Fiets onder de Ring door en rij over de witte brug IJburg op. Vlakbij het festivalterrein is een fietsenstalling. Zet alsjeblieft hier je fiets neer, niet elders. Fietsen geparkeerd buiten de stalling worden verwijderd.

▶ Taxi, Kiss & Ride en/of parkeren
Het navigatieadres van Blijburg is Pampuslaan 501 (adviseer je chauffeur via de A1 te rijden!). Je kan je op loopafstand van het terrein door auto of taxi bij ons Kiss & Ride punt laten afzetten. Volg hiervoor de Kiss & Ride borden. Er is maar zeer beperkt plek om auto’s te parkeren. We raden daarom sterk af met eigen auto te komen. Mocht je hier toch voor kiezen, dan kan je bij het terrein voor €15 contant een parkeerkaart kopen. Vanaf de A1 pak je afslag 2 richting Diemen. Na de afslag sla je direct rechtsaf de Diemerpolderweg/S114 op. Je rijdt nu vanzelf tegen Blijburg aan. We raden af om via de route Ringweg/A10, afslag Zeeburg te rijden.

◎ TICKETS ◎

Vroege Vogel: € 25 (uitverkocht)
Vrije Vogel: € 30 (uitverkocht)
Paradijsvogel: € 35
Zwerm: € 110 (één groepsticket voor vier personen. arriveer samen. uitverkocht)

▶ Ticketshop: http://bit.ly/vrijlandfestival2016tickets

Locatie

Blijburg Aan Zee, Pampuslaan 501, 1087 LA Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer