VRIJ DIEP! - MINDFULNESS EN SEKSUALITEIT 2.0

07 Nov 2016 19:00 - 22:00

Pllek, TT Neveritaweg 59, 1033 WB Amsterdam

VRIJ DIEP! is een reeks van vier waarin ons seksueel bewust-zijn centraal staat. Elke avond spitst op eigen wijze toe op een intiemer en bewuster seksleven waarbij de verbinding met jezelf en je seksuele partner een belangrijke rol speelt. Verrijkende en interactieve speelse avond voor iedereen die graag vrij diep gaat...
De avonden zijn geschikt voor zowel individuen als stellen, het gaat immers om het zelfbewustzijn. Je hoeft dus niet met iemand samen te komen!

---
In deze tweede workshop nodigen we je uit te onderzoeken met welke mindset je in bed stapt en wat mindfulness daaraan kan toevoegen of in kan veranderen. Ook deze avond zijn er meditaties en besteden we aandacht aan de seksuele respons. De avond zal een combinatie zijn tussen theorie en praktijk waarbij de oefeningen je zullen helpen om je uit de routine te halen en daardoor je beleving van de seks rijker wordt. Seks is vooral ook heel lichamelijk, daarom besteden we ruim aandacht aan wat er in en met je gebeurt. Het oefenen gaat ‘vrij diep’, maar natuurlijk altijd met de kleren aan.

De volgende editie vindt plaats op maandag 28 november.

Toegang VRIJ DIEP!

Niet Beschikbaar