Voorronde EK meiden voetbaltoernooi Sportpark Marslanden

24 Mei 2017 13:00 - 17:00

Sportpark Marslanden, Hyacinthstraat 66, 8013 XZ Zwolle


Op woensdagmiddag 24 mei wordt in Zwolle het meiden jeugd voetbaltoernooi georganiseerd. Tijdens dit toernooi kunnen meiden tussen de 8 en 10 jaar strijden om een ticket voor deelname aan het provinciale kampioenschap, in het kader van het EK-vrouwenvoetbal wat dit jaar in Nederland plaatsvindt. Dit toernooi wordt georganiseerd door Sportpark Marslanden & SV Zwolle.

Meiden uit groep 5 en 6 van het basisonderwijs (8 t/m 10 jaar) kunnen zich aanmelden in teams, om zo een ticket te verdienen voor de halve finale ronde in Deventer op 21 juni. Aanmelden voor dit toernooi kan via deze site.

Je kunt je opgeven in teams van minimaal 3 meiden en maximaal 6 meiden. Per team is het van belang dat er 1 begeleider bij is. Vermeld ook de naam en contactgegevens van deze begeleider bij de aanmelding. Het toernooi is NIET schoolgebonden, dus teams kunnen samengesteld worden naar eigen wens. De wedstrijden worden 3 tegen 3 gespeeld, zonder keeper. Voor alle deelnemers is er een kleine gadget als dank voor je deelname! Je kunt je team aanmelden tot en met vrijdag 12 mei.

Aanmelding meiden voetbaltoernooi

Niet Beschikbaar