skip to main content
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Voordat we gaan slapen

event afgelopen

Voordat we gaan slapen

Vanaf 15,00 EUR

Locatie

Datum

24 Jan 2023 19:00 - 21:00

Beschrijving

De tijd waarin we leven raast maar door. Alles moet altijd nóg sneller, nóg beter en vooral nóg efficiënter. De uitdrukking ‘even snel slapen’ zou je tien jaar geleden nog niet gehoord hebben. Wat is dat eigenlijk, even snel slapen? Kan dat wel? Is het in dit voortrazende tempo van leven juist soms niet ongelofelijk moeilijk om in slaap te komen, om dat hoofd tot bedaren te brengen? De voorstelling van Maud Busschers en Ilona Weiss is juist op dit snijvlak ontstaan: dat moment voordat je gaat slapen, maar je hoofd daar nog niet klaar voor is. Vol van prikkels en gedachten over de dag die is geweest en die nog komen gaat.

Maud en Ilona willen een oprechte connectie met het publiek bewerkstelligen. Door zichzelf open te stellen en bloot te geven, creëren ze een eerlijke setting welke amuseert, inspireert en ontroert. Met flinke doses zelfspot, kraakheldere teksten en verfijnde muzikale begeleiding waarbij singer-songwriters het podium delen met klassiek geschoolde musici trachten zij dit doel te bereiken.

Locatie

Stichting Theater Artemis, Predikheerenpoort 50, 5211 NK 's-Hertogenbosch

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer