Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

VLLA op VRIJDAG // FestiPaul

event afgelopen

VLLA op VRIJDAG // FestiPaul

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

19 Jun 2015 18:00 - 20 Jun 2015 03:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

❉ VLLA OP VRIJDAG / Festipaul AFTERPARTY ❉

Het weekend binnenvallen met een AFTER kan vrijdagavond 19 juni bij VLLA! In de zomer van 2014 vond de Festipaul weekender al plaats. Voor de mensen die er toen niet bij konden zijn, is er vanavond de Festipaul AFTERPARTY. Of je Paul nou wel of niet kent, deze avond mag je niet missen! We gaan terugblikken op dat mooie weekend en nog één keertje genieten van de fijne deuntjes door Nina Stoyanov, Edwige Dreue, Sander De Rapper en Marvin Spring. Daarnaast voorziet Rob Lindner ons ook van fijne muziek!

Entree = GRATIS en BIER kost maar 2 ekkies!


❉ LINE UP ❉

18:00 - 20:00 _ BBQ ❉ LOUNGE

20:00 - 21:30 _ Sander de Rapper ❉ Oldies / Disco
[https://soundcloud.com/sanderderapper]

21:30 - 23:00 _ LAVARDI ❉ Deephouse / Groove
[https://soundcloud.com/lavardi]

23:00 - 01:00 _ Nhivers B2B Edwige ❉ Electro / Techhouse
[https://www.mixcloud.com/ninastoyanov/]
[https://soundcloud.com/edwige]

01:00 - 03:00 _ Marvin Spring ❉ Techhouse
[https://www.mixcloud.com/marvinspring56/]


❉ OPEN BBQ BIJ VLLA ❉

Vergeet de BBQ niet vanaf 18:00 in de tuin en neem je vlees, tofu, of iets anders mee. Wij zorgen voor een heetgestookte BBQ, borden, bestek, ketchup, zout & peper. Tot vrijdag! :)

Organisator

Locatie

VLLA, Willem Roelofsstraat 9, 1062 JX Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer