Vive Le Punk w/ Daytones . The Mudgang . Burnt Shrimp + Afterparty

event afgelopen

Vive Le Punk w/ Daytones . The Mudgang . Burnt Shrimp + Afterparty

Tickets vanaf 5,00 EUR

Datum

01 Okt 2022 20:00 - 02 Okt 2022 03:00

Beschrijving

HERE WE GO AGAIN!
Eindelijk nog eens een concert in ons jeugdhuis.
Het is al van 2019 geleden dat we live acts in huis brachten.
Brullende gitaren, gescheurde jeansvesten en hevige drums.
Zet je schrap voor een angstaanjagende line-up :


Deuren: 20u
Burnt Shrimp: +/- 20u30
The Mudgang: +/- 22u
Daytones: +/- 23u45
DJ's voor/tussen en na de show!


-----------------------------
== @BURNT SHRIMP ==
https://www.facebook.com/BurntShrimp3980

Ze omschrijven zichzelf als 4 pipo's die graag luisteren naar simpele poppunk. De band, afkomstig uit Tessenderlo, werd opgericht in 2019 en is helemaal klaar om, na jaren van repeteren in de pandemie, jullie omver te blazen met harde gitaren, snelle drums en

stevig gebrul.

-----------------------------
== THE MUDGANG ==
https://www.facebook.com/profile.php?id=100058313264011

Ze zijn eindelijk terug! Na een wat kalmere periode kwam de Gentse band in 2022 met een nieuw album genaamd "Goofalicious". Goede surf- & garagerock komt alvast met een sterke live reputatie en dat heeft The Mudgang op overschot. Hierdoor hebben ze ooit de eer gehad om de support act van Iggy Pop te mogen zijn.

-----------------------------
== DAYTONES ==
https://www.facebook.com/daytonesband

Een lokale band bestaande uit vier ervaren, gedreven muzikanten. Ze gaan

volledig back to the basics. Old School Stubru meets Classic Rock.
Ze brengen de beste nummers van de gouden gitaar-era.


AFTERPARTY
--------------------
DJ's:
Travis Barker ft. Tom Delonge
---------------------
Inkom:
leden: 5 euro
niett- leden: 6 euro

Organisator

Jeugdhuis

Ifigineia a.k.a. Den Ifi staat al 53 jaar garant voor een mengelmoes aan activiteiten en evenementen. We willen vooral een laagdrempelige plek aanbieden waar je met vallen en op staan kan leren hoe je op een succesvolle manier een activiteit in elkaar steekt.

Als jeugdhuis zijn wij een belangrijke schakel in de ontwikkeling van de jeugd maar vooral ook een plek waar de jeugd kan komen genieten van een waaier aan activiteiten:              - Optredens

- Fuiven

- Verjaardagsfeesten

- Sport en ontspanning

- Thema avonden

- Workshops


Daarnaast willen we ook een ontmoetingsplaats zijn waar jongeren zich thuis voelen, waar ze zaken kunnen uitproberen. Waar ze gewoon gezellig kunnen samen komen in een ongedwongen sfeer.Elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag staan onze deuren wagenwijd open voor jullie.Tot jouw beschikking staat heus assortiment materiaal om je een aangename tijd te bezorgen: een pool, aangepaste belichting, kicker, darts, gezelschapsspelen...

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.