Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Verpleegkundig Endoscopie Congres

event afgelopen

Verpleegkundig Endoscopie Congres

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

21 Jun 2019 09:00 - 16:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

LET OP: de workshop 'Sedatiebewaking, laat je niet verrassen!' is vol!

Welkom!

Op deze pagina kun je je aanmelden voor het Verpleegkundig Endoscopisch Congres op vrijdag 21 juni 2019, georganiseerd door de afdeling Endoscopie van het UMC Utrecht.

We vinden het belangrijk dat het programma bij jouw interesses aansluit. Je kunt daarom aangeven welke workshops in het middagprogramma jouw voorkeur hebben. Wij zullen in de planning hier zo veel mogelijk rekening mee houden.

De inschrijfkosten bedragen €60,- (excl. €3,38 administratiekosten). Na het invullen van je gegevens wordt je direct doorgelinkt naar het betalingssysteem. Zorg dus dat je je bankgegevens bij de hand hebt.

In verband met de aangevraagde accreditatie vragen we ook om je BIG-nummer.

Graag tot 21 juni!

Organisatieteam afdeling Endoscopie

UMC Utrecht

* Maximaal aantal deelnemers per ziekenhuis is 10 personen.

* Wanneer de tickets uitverkocht zijn kunt je je aanmelden voor onze wachtlijst. Je krijgt persoonlijk bericht wanneer er een ticket vrijkomt.

Vragen? Stuur een mailtje naar MDL-endoscopie@umcutrecht.nl

Locatie

Heidelberglaan, 3584 Utrecht

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer