skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Vegan Kookcursus - Reeks van 3 Workshops

Foto door Hermes Rivera @ Unsplash
event afgelopen

Vegan Kookcursus - Reeks van 3 Workshops

Vanaf 47,00 EUR

Locatie

Datum

13 Jun 2023 17:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer

Beschrijving

Steeds meer mensen gaan vegetarisch en veganistisch eten. Maar hoe pak je dat eigenlijk aan, veganistisch eten koken? De Broeikas en Donderdag Veggiedag organiseren samen een driedelige cursus. De drie delen van de cursus vinden plaats op 13 juni, 27 juni en 11 juli.

Dit kaartje is geldig voor alle drie bijeenkomsten. Je krijgt er dus 3 lessen en 3 maaltijden voor

In deze cursus van drie lessen leer je hoe je vlees en zuivel vervangt. Niet alleen wat betreft de
voedingsstoffen maar ook de lekkere smaak. Een reeks recepten uit verschillende wereldkeukens passeert de revue, waarbij op de meest verschillende manieren de maaltijd compleet én lekker gemaakt wordt. Wat dacht je van stamppot met jus en tempehkaantjes, quiche met kappertjes en seizoensgroenten of misschien Chinese kokospudding met mango?

Na afloop van de cursus ben je over je koudwatervrees heen en kun je zelfstandig je vegan kookvaardigheden verder uitbreiden!

We gaan op drie dinsdagen koken in de keuken van De Klinker. We beginnen steeds om 17.00 uur en gaan tegen 19.30 aan tafel om de bereide gerechten samen op te eten. Na afloop
wassen we samen af.

De hele cursus kost 47€. Hiermee betalen we de ingrediënten en andere kosten van de cursus. Door het kaartje van 57€ te kiezen steun je de cursus en maak je het mogelijk dat mensen met een kleine beurs kunnen deelnemen. Mocht er na afloop geld overblijven dan gaat het naar een dierenrechtenorganisatie zoals Animal Save.

Mocht de prijs voor jou echt te hoog zijn, neem dan even contact met ons op via nijmegen@donderdagveggiedag.nl.

Locatie

De Klinker, Van Broeckhuysenstraat 46, 6511 PK Nijmegen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer