Vegan Food Tour Nijmegen

Vegan Food Tour Nijmegen

Vanaf 25,00 EUR

Locatie

Datum

06 Mei 2023 13:45 - 16:45

Beschrijving

Ben je op zoek naar een gezellige invulling voor je zaterdagmiddag? En ben je benieuwd waar je in Nijmegen lekker plantaardig kan uit eten? De vegan food tour is voor iedereen die van lekker eten houdt! Onze ervaren gidsen nemen je mee naar de vegan hotspots van Nijmegen.

Omschrijving

 • Alle gerechten en hapjes die we proeven zijn inbegrepen in de ticketprijs!
 • Ruim 2,5 lang begeleiding van gidsen
 • In een groep van 10 deelnemers en 2 gidsen
 • Een overzicht van alle hotspots in Nijmegen op een rij
 • Een buik vol lekkers en een hoofd vol inspiratie inbegrepen
 • Op aanvraag: toffe en inspirerende verhalen uit de klimaat-, dierenrechten- en voedselbeweging
 • Alles is vegan, dus lactosevrij, melkeiwitvrij en eivrij. Bij alle hapjes is er een glutenvrije optie. Heb je een andere voedselallergie? Neem dan contact op met ons (info@foodandfuture.nl)

En natuurlijk horen we ook graag jouw verhalen en inzichten!

Voorbereiding

Een aantal dagen voordat de tour plaatsvinden zullen we je een reminder

sturen met wat handige informatie ter voorbereiding. Heb je al brandende

vragen? Stuur een mailtje naar info@foodandfuture.nl!

Boek vandaag nog jouw tour!

Locatie

Spoorwegmonument Spoorwegmonument, Benedenstad, 6511 TB Nijmegen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.