Valentijnsborrel voor singles

18 Feb 2018 14:30 - 20:00

Utrecht, Utrecht


Onze doelstelling: Er zijn tal van sites waar je in contact kunt komen met andere singles. Lekker makkelijk want je hoeft je luie stoel er niet voor uit :-). Misschien herken je het volgende: heb je via internet een leuke date waarmee je na enige tijd gaat afspreken, is er geen klik?! Balen! Jammer van je tijd. Waarom kiezen mensen dan wel voor SinglesLounge? Omdat onze passie is: mensen die uit hetzelfde hout gesneden zijn met elkaar te verbinden. Hoe? Niet via internet. Wij organiseren tal van leuke activiteiten waar gelijkgestemden singles op een leuke en luchtige manier in contact kunnen komen met elkaar. Een paar twinkelende ogen, het horen van een stem of een lach, en een subtiele aanraking, dat alles zegt veel meer dan 1000 woorden. Gewoon laagdrempelig, en ontspannen.

Onze spetterende Valentijns Singlesborrel: Jij! Jij bent single, tussen 30/49 jaar en je staat er voor open nieuwe en leuke mensen te ontmoeten. Kom dan naar onze Valentijnsborrel op 18 februari.

Wanneer: zondag 18 februari, Waar: Cafe de Stad in Utrecht, Hoe laat: van 14:30/20:00 Voor wie: Voor alle leuke singles die het leuk vinden om op een borrel in contact te komen met gelijkgestemden singles, Informatie en/of aanmelden: Facebook.com/Singleslounge.com of www.singleslounge.nl

Hiervoor hebben we een leuk café gevonden waar we ongeveer met 80 leuke singles kunt proosten op Valentijn. Het aantal aanmeldingen tot nu toe is 65. Op deze dag draait onze DJ speciaal voor jou de lekkerste verzoeknummers dus er mag gedanst worden. Behalve de lekkerste muziek, hebben we nog een verrassing: tijdens de borrel maak je kans om een GRATIS FOTOSHOOT voor TWEE personen te winnen! Wij streven naar een evenredige verdeling man/vrouw. Dus als je nog een leuke vriend/vriendin kent……neem die dan mee! VOL=VOL!!!!

Tot de volgende nieuwsflits!

Early Birth

Niet Beschikbaar