skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

United Mantra Kirtan

event afgelopen

United Mantra Kirtan

Vanaf 20,00 EUR

Locatie

Datum

25 Mei 2017 14:00 - 18:30

Beschrijving

Bhakti Yoga Muziek, Dans & Voeding.


Hemelvaartsdag, samen openen wij ons hart en roepen nieuwe creatieve energie op door de kracht van mantra muziek. Traditionele bhajan en eigentijdse muziek met gitaar en keyboard. Er komt een speciale violiste tijdens deze Vol.3. Zie ook unitedmantra.com.

PROGRAMMA:

13:30 Duur open
14:00 Start op Om chanting door Peter Krijger
14:30 Eddie Boschma (Isvara Chandra)
15:00 Hendrik en Petra (Harihara en Anjani)
15:30 Sitadevi dasi en Anneloes de Greef
16:00 Pause
16:30 Satya*
17:00 Arjuna van der Kooij*
17:30 Mantra dance met DJ Aloes
18:30 Pure vegan eten door Meg (Mahanandini)

ARTIST'S BIO:


Eddie Boschma (Isvara Chandra) is sinds het begin van de jaren tachtig dagelijks actief met mantra meditatie. Hij begeleidt zichzelf met zijn prachtige 12-snarige gitaar en gebruikt daarnaast ook andere instrumenten. Hij heeft diverse CD’s opgenomen met mantra muziek. Eddie is in zijn dagelijks leven actief als fotograaf en video producent. facebook

Arjuna van der Kooij is cultureel antropoloog en verdiept zich al jarenlang in de beoefening en filosofie van yoga. Hij geeft daarin overal in de wereld les en schreef er boeken over, waaronder 'De mythen van de asana's. Arjuna zingt zijn mantra's met gitaarbegeleiding.

Sitadevi dasi is spiritueel kunstenaar, restaurateur, creatief therapeute en adviseur. Ze heeft haar studio en galerie 'Atelier Pranava' in Rotterdam. Daar geeft ze tevens chakra-yoga bewustzijnstrainingen, mantra meetings en meditatief-intuïtieve kunstworkshops. atelierpranava.com

Hendrik & Petra (Harihara en Anjani) - Hendrik (Harihar)’ ontmoette Mahavatar Herakhan Baba die hem als guru Shri Muniraj aanwees. Hendrik omarmt alle religies en zong zijn eerste bhajans in ’83 voor Babaji in de Himalaya. Hij speelt harmonium, piano en gitaar en componeert zijn eigen liedjes. Hendrik is counselor i.o. en geeft workshops in de traditionele mystiek van de Inca’s. Petra (Anjani Moonflower) was in de leer bij een Abenaki grandmother en organiseert iedere maandag vrouwencirkels. Ze schrijft Aarde liederen en is in opleiding voor harp therapeute. Samen met Hendrik deelt ze sinds 7 jaar de passie voor het zingen van devotionele liederen.

DJ Aloes draait op deze Mantra United muziek om op te dansen, geïnspireerd op mantras. De uitnodiging is om jouw lichaam te bewegen in de klanken en de diverse ritmes. En je kunt blijven (mee) zingen! dansjedans.nl

Violinna (Ina Ionescu) is professioneel violiste, afgestudeerd met een Master in muziek, viool pedagogie, musicologie, theorie en geschiedenis. Ze speelt overal in de hele wereld met orkesten, bands en mantra bijeenkomsten. violinna.net

Satya (Daniël Staarink) is geboren in India en heeft sinds jonge leeftijd veel contact gehad met spiritualiteit. Vanuit zijn Indiase familie heeft hij van kleins af aan veel te maken gehad met mensen uit allerlei culturen en achtergronden. Zo leerde hij dat wij allemaal naar innerlijk geluk zoeken. Kirtan zingen opende voor hem de deur naar dat geluk: de oneindige vreugde van God.

Peter Krijger is directeur van het Atma Instituut en geeft les in life coaching. Hij is sinds de zeventiger jaren dagelijks actief is met yoga en mantra-meditatie. Peter zal enige uitleg geven over de achtergrond van mantra meditatie. Daarna zingt hij enkele variaties op de AUM mantra, de basis van alle mantra's. peterkrijger.nl

Meg is al meer dan 20 jaar actief als professioneel kok, gespecializzerd in plant based (veganistische) sattvic food en mindful eten. In haar ogen is ieder voedingstingrediënt een onderdeel van de geluksenergie en gratie van de oorspronkelijke schepper van alle leven. meguminachev.com


NOTE:

*Kinderen: gratis
*Parkeren: Parkeergarage Soeverein (5 minuten lopen)
*Thee, koffie, snacks beschikbaar tijdens het programma
*Photo credit: https://travel.gaijinpot.com/great-buddha-kamakura/

ORGANISATOR: United Mantra

SPONSOR: Atma Instituut


Organisator

Zoek tickets hier gespecialiseerd in Bhakti Yoga mantra muziek. Worden aangesloten, laat u inspireren. Doe mee en met ons te delen je spirituele vibe!

Locatie

Atma Instituut, Zuidsingel 1, 3811 HA Amersfoort

FAQ

  • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

    Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

  • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

    De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

  • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

    Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

  • Waar vind ik een link naar een online evenement?

    Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

  • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

    Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer