Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Unframed Theme Night // Unframing Love

event afgelopen

Unframed Theme Night // Unframing Love

Vanaf 10,00 EUR

Locatie

Datum

30 Jan 2019 19:30 - 22:00

Beschrijving

The first event of our new series Modern Love & Intimacy! What influences your view on romantic love? Do you have an (open) relationship? Do you consider being non-monogamous? Or are you just curious?

In this night we invite you on a journey of exploration: Lets investigate the common standards of society! We strive to create a safe and respectful space to exchange stories and meet amazing people.

PROGRAM
18:00 - 19:30 Dinner (optional)
19:30 - 19:45 Arrival
20:00 - 22:00 Mini-lecture / discussion / workshop
◆ Mini-lecture: Theories on Romantic Love
◆ Discussion: Ethical (open) Relationships
◆ Workshop: Personal History of Romantic Relationships
22:00 - 22:30 After hang

HOSTS
Suzanne and Milou

TICKETS
Reservation required ◆ Ticket €10.- ◆ Max. 20 People

DINNER
For a small contribution you can join dinner at Paper Fetish at 18:00.

BOOK TIPS BY...
Irina Popova-eng ◆ Novokuznetsk / Nikolay Bakharev
Milou Voskuilen ◆ A Home at the End of the World / Michael Cunningham
Suzanne Dirne ◆The Ethical Slut / Janet W. hardy & Dossie Easton

Any questions? Write us a message! 💬

Locatie

Paper Fetish Paper Fetish, Droogbak 9 H, 1013 GG Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek Meer