Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

UITVERKOCHT // WAREHOUSE || KopjeK x DVHN

event afgelopen

UITVERKOCHT // WAREHOUSE || KopjeK x DVHN

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

28 Nov 2015 23:00 - 29 Nov 2015 01:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Op de muren zie je sporen van opgedroogde inkt die een vergane periode markeren. Een blik naar boven en je ziet de roestige railingen vol stof nog steeds op hun plek hangen. De betonnen vloer is gehavend door de werkzaamheden van vroeger. Het is een locatie vol karakter en nostalgie die vroeger fungeerde als kloppend hart van Dagblad van het Noorden.. maar tegenwoordig staat het leeg.

Voor één nacht is dit ons domein. Een rauwe, industriële, authentieke locatie die perfect is om een ode te brengen aan de legendarische Warehouse raves die geschiedenis schreven in de jaren ’90. Geschiedenis die gevuld is met illegale raves in industriële hangars en verlaten opslagplaatsen waar mensen van zonsondergang tot zonsopkomst konden genieten van de muziek en de liefde dit met zich meebracht.

In de drukpershal van Dagblad van het Noorden maakt KopjeK op 28 november 2015 een stapje terug in de tijd en vullen we de nacht met één bak liefde, genietende mensen en heerlijke muziek.

DATUM: 28 november 2015
LOCATIE: Lübeckweg 2, Groningen

LINE-UP:
Dekmantel Soundsystem
Luc Mast
William Kouam Djoko
Tjade
Joost Bats
Riemens
Tim van der Meulen

www.kopjek.com

Organisator

Locatie

KopjeK Creatives, Travertijnstraat 12, 9743 SZ Groningen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer