Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

UITVERKOCHT - OUD & NIEUW, vrienden a/d overkant

event afgelopen

UITVERKOCHT - OUD & NIEUW, vrienden a/d overkant

Vanaf 12,50 EUR

Locatie

Datum

31 Dec 2015 18:00 - 01 Jan 2016 03:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

(for English see below)

OUD & NIEUW bij Pllek betekent een feestelijke, intieme avond en nacht met een adembenemend uitzicht als decor, een BIG BANG vuurwerkshow, surprise acts, een speelhoek voor de kids, DJ’s, Chef Dimi’s oliebollen en natuurlijk bubbels, heel veel bubbels. Een feestje zoals bij je vrienden thuis met een maximum van 450 bezoekers. Oké, ietsje groter dan bij je vrienden thuis dus.
Kom op tijd voor ons sfeervolle diner, gevolgd door het feest. Of sluit na het diner aan en feest vanaf 22:00 uur met ons mee. We verkopen verschillende type kaarten, voor ieder wat wils.

LINE UP
DJ'S: DJ Graham B + Marcelo + Afrobot + PÅL/SECAM
LIVE: Bare Jams + Ussumane N'djai & The New Balansa

TICKETS
Ticket Compleet: UITVERKOCHT
Ticket Feest: UITVERKOCHT
Ticket Kids: UITVERKOCHT
XTRA TICKETS vanaf 22:00: UITVERKOCHT
XTRA TICKETS vanaf 00:15: € 17,50

DINER: 18:00 – 22:00
FEEST: 22:00 – 03:00
DRESSCODE: "schitterend"

(de laatste pont naar NDSM vaart om 20:00 uur! Pont Buiksloterweg vaart hele nacht door. Er gaan genoeg taxi's van en naar de NDSM-werf)

=================================================
(english)

NEW YEARS EVE at Pllek means a festive, intimate evening and night with a breathtaking view, BIG BANG firework, surprise acts, a play area for kids, DJs, Chef Dimi's “oliebollen” and of course bubbles, lots of bubbles. Just a party like the ones at your friends place with a max of 450 guests. Oke, a little bigger than at your friends place, but still.
Join us for a sparkling dinner, followed by the party. Or join after dinner and party with us from 10pm till late.

LINE UP
DJ'S: DJ Graham B + Marcelo + Afrobot + PÅL/SECAM
Live: Bare Jams + Ussumane N'djai & The New Balansa

TICKETS
Ticket Compleet: SOLD OUT
Ticket Feest : SOLD OUT
Ticket Kids: € 12,50 SOLD OUT
XTRA TICKETS from 22:00: SOLD OUT
XTRA TICKETS from 00:15: € 17,50

DINNER: 18:00 – 22:00
PARTY: 22:00 – 03:00
DRESSCODE: "shining"

(ATTENTION: the last ferry leaves at 8 pm. Ferry Buiksloterweg-CS runs all night. And there will be enough cabs)

Organisator

Locatie

pllek, TT Neveritaweg 59, 1033 WB Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer