Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Uithuizen gratis Tai Chi Fitness Evenement: Gelukkig Nieuwjaar 2019

event afgelopen

Uithuizen gratis Tai Chi Fitness Evenement: Gelukkig Nieuwjaar 2019

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

08 Jan 2019 20:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Goede voornemens? Geen zin in de sportschool? Probeer Tai Chi Gratis !


Tai Chi Uithuizen biedt op dimsdag 8 januari 2019 een GRATIS Tai Chi Fitness groepsles aan onder leiding van Yvonne Huizinga. Iedere geinteresseerde met goede voornemens voor het.nieuwe jaar 2019 is van harte welkom om te nemen aan dit geweldige evenement. U beoefend en leert binnen het: Tai Chi Tao, Chi Kung, Mindfulness, Meditatie en verschillende ademhalingsoefeningen en oefeningen die bekend zijn in het Yoga.

Yvonne Huizinga geeft al meer dan 10 jaar les en doet dat nog steeds met evenveel passie en inzet als toen ze met de school begon. Ze geefr veel trainingen, clinics en workshops naast de reguliere groepslessen in haar sportschool te UithuizenHeeft u interesse in dit spetterende evenement? Kom dan op 8 januari 2019 om.20:15 naar de gymzaal aan de J.F. Kennedtlaan 22, 9981 KB te Uithuizsn. Wilt u meer informatie? Bel dan naar: 06-14925624 of mail naar: tai.chi.uithuizen@gmail.com

Locatie

Gymzaal J.F. Kennedylaan 22, 9981 KB Uithuizen Gymzaal J.F. Kennedylaan 22, 9981 KB Uithuizen, J.F. Kennedylaan 22, 9981 KB Uithuizen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer