Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

TSOL Special: David Allen - Getting Things Done (Uitverkocht)

event afgelopen

TSOL Special: David Allen - Getting Things Done (Uitverkocht)

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

06 Jan 2016 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

(English Below, Sold Out)

Het programma met David Allen is uitverkocht.

Tickets zijn inclusief de NL vertaling van zijn nieuwe herziene editie van Getting Thins Done.

David Allen (VS) is zonder twijfel de beroemdste productiviteits-goeroe ter wereld. Zijn boek 'Getting Things Done' werd wereldwijd miljoenen keren verkocht. Allen claimt voor zijn 35ste 35 banen te hebben gehad. Hij was verslaafd aan heroïne en zijn leven was een puinhoop. Uit nood geboren ontwikkelde hij een revolutionair eenvoudig systeem om je zaken op orde te krijgen. Of het gaat om werk, je privé-leven of welk project dan ook, Allen's methode hielp miljoenen mensen ruimte te maken om toe te komen aan de keuzes die echt belangrijk zijn voor persoonlijke ontwikkeling.

The School of Life kreeg het voor elkaar! We probeerden Allen al vanaf de opening uit te nodigen voor een talk. De doorbraken die in sessies met Allen werden bereikt zijn talrijk. Maar het zijn nagenoeg uitsluitend professionals die toegang hebben tot zijn workshops. Maar juist ook privé kan enorm geprofiteerd worden van zijn inzichten. Bovendien wil Allen meer inzicht geven in de diepere betekenis van zijn werk. naast de praktische adviezen ook de diepere psychologische en filosofische betekenis van zijn ideeën.

Dankzij het genereuze karakter van Allen, kan The School of Life Amsterdam eindelijk een avond met hem organiseren die toegankelijk is voor iedereen. Werk en privé smelten samen op deze avond die gaat over de fundamenten van persoonlijke ontwikkeling en geluk. Bij de prijs van €43 euro ontvangen bezoekers ook nog de volkomen herziene Nederlandse editie van zijn boek Getting Thins Done. Voertaal is Engels.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Meer over David Allen: goo.gl/lnhN9F

David Allen in The Westerkerk!

Ticket sales is open!

The School of Life Amsterdam is happy to announce that the world famous productivity-guru David Allen will be giving a talk in The Westerkerk in Amsterdam on the 6th of January. Allen helped thousands of people in their personal growth by focussing on the removal of barriers in daily life and actually learn how to do what you really want to do. His book Getting Things Done is extremely popular and read by millions of people.

We asked Allen to give a deeper insight in the psychology and philosophy of his work. We are very happy to make Allen's great work accessible for many people (not only professionals) thanks to his generosity. The price will be 43 euro, including his new, revised, book Getting Things Done. The talk will be held in English. Sales of the (only 700) seats will start around the 10th. of September.

Locatie

Westerkerk, Prinsengracht 279b (Postadres: Prinsengracht 281), 1016 GW Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer