skip to main content
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Try-out concert Harpe Davids

event afgelopen

Try-out concert Harpe Davids

Vanaf 7,50 EUR

Locatie

Datum

21 Okt 2023 20:00 - 22:30

Beschrijving

Als voorbereiding voor de deelname aan een muziekfestival in november in Bodegraven, zal het harmonieorkest van Harpe Davids op zaterdag 21 oktober 2023 een try-out concert verzorgen in kerkzaal De Ark aan het Hargplein 101 in Schiedam-Noord. Het harmonieorkest o.l.v van Leo Simons zal op deze avond in ieder geval de twee te beoordelen muziekwerken ten gehore brengen, nl. "Slavia" van Jan Van der Roost en "Merlin" van Thierry Deleryuelle. Speciale medewerking aan deze avond wordt verleend door de Rijnmondband 3 uit Schiedam. Aan het eind spelen de twee orkesten gezamenlijk het muziekwerk "Flower Power" met de o.a. de hits "Let's Go to San Francisco", "All I Ever Need is You" en "Happy Together".
Het concert begint om 20:00 uur, de zaal is open om 19:30 uur.
Toegangskaarten a 7,50 zijn te koop via https://billetto.nl/e/tryout-c...

Organisator

CMV Harpe Davids, muziekvereniging in Schiedam

Locatie

Protestantse Gemeente Kethel te Schiedam, Kerkelijk zalencentrum De Ark, Hargplein 101, 3121 VG Schiedam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer