skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Trail to Oregon

event afgelopen

Trail to Oregon

Vanaf Gratis

Locatie

Meerdere tijdslots

1 juli 2023 - 2 juli 2023
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer

Beschrijving

Welkom in het wilde westen!
Ga mee op een ouderwetse roadtrip met os en wagen. Het is 1848 en jouw familie staat klaar om naar Oregon te reizen. Een maandenlange tocht naar een beter leven. Onderweg worden ze geconfronteerd met honger, gevaarlijke dieren, kapotte wagens en staan ze oog in oog met de beruchte Bandit King. Komen ze allemaal levend in Oregon aan? Absoluut niet! Jij kiest de namen van de familie. En jij beslist wie er sterft.

The Trail to Oregon is een muzikale komedie, gebaseerd op het videospel “The Oregon Trail”
Bereid je goed voor en speel zelf het spel!

Originally produced by Starkid Productions
Music and lyrics by Jeff Blim
Book by Nick Lang, Matt Lang and Brian Holden & Jeff Blim
Arranged by Clark Baxtresser & Pierce Siebers

Vertaling en regie door Daniëlle Meuleman

Spel zaterdagmiddag en zondagavond: Brecht van der Bijl, Marieke Vlek, Naomi de Ruijter, Sawsan Weij, Susanne Goddijn, Vivianne Nelson

Spel zaterdagavond en zondagmiddag: Anoek van Roon, Majella Smyth, Melle van Hoffe, Roos Knetsch, Thies Dinkelberg, Verena PostmaOrganisator

Locatie

Huis van de Buurt Het Gebouw, Arubapad 2, 2315 VA Leiden

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer