Topvrouwen

Topvrouwen

Tickets vanaf 6,50 EUR

Locatie

Datum

10 Feb 2023 17:00 - 22:00

Beschrijving

Speakers

Marieke Koekkoek: 2e kamer Fractie Volt

Anita Bastiaans Wethouder sociaaldomein en Europese zaken Maastricht

3e gast to be confirmed

Een avond voor als je wilt weten hoe het is om te werken aan de top van de politiek het bedrijfsleven of wetenschap. Niet alleen voor voor vrouwen maar zeer zeker ook voor mannen die graag willen weten hoe onze gasten het ervaren.


Deze avond beginnen we met een diner om 17:00 en aansluitend zal de paneldiscussie zijn buiten Marieke en Anita hebben we nog een derde gast uitgenodigd.

discussie 18:30 - 20:30 € 6,50
diner & discussie 17:00 - 20:30 € 26,50
na borrelen va. 20:30

Locatie

Stayokay Hostel Maastricht, Maasboulevard 101, 6211 JW Maastricht

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.