Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

TIKTAK | NEW YEAR’S EVE | MAASSILO ROTTERDAM

event afgelopen

TIKTAK | NEW YEAR’S EVE | MAASSILO ROTTERDAM

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

31 Dec 2015 22:00 - 01 Jan 2016 06:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

This up and coming New Year’s Eve, TIKTAK’s taking over massively and ads another location to it's line up: Rotterdam! The top notch of the Dutch eclectic DJ scene will attend both TIKTAK parties at Heineken Music Hall as well as Maassilo. Over almost 11.000 party people, divided between two massive locations!

The countdown has started for Holland’s biggest eclectic New Year's Eve! Let's end 2015 together and celebrate the start of an unforgettable 2016.

▬▬ LINE-UP ▬▬ (Alphabetical Order)

MAINSTAGE
✦ Cesqeaux
✦ ChildsPlay
✦ Dirtcaps
✦ Feestdjruud
✦ FS Green & MC Fit
✦ Girls Love DJs & Ron Simpson
✦ The Flexican & Sef
✦ The Partysquad

AREA 2
✦ Abstract
✦ BIGGI
✦ Flava
✦ Raynor Bruges

AREA 3 hosted by Stefan Vilijn “FOCUS”
✦ Aphex Deep
✦ Rancido
✦ Simon Kidzoo
✦ Skitzofrenix
✦ Stefan Vilijn
✦ Timotheus

AREA 4 hosted by Fresh Meat
✦ BESSY
✦ D.E.F
✦ Ferdows and Jialo

Get your tickets now for the biggest countdown show ever seen:
www.tiktaknye.com

▬▬ INFO ▬▬
✓ Earlybird: €35,00 (ex fee) | SOLD OUT
✓ Regular: €40.00 (ex fee)
✓ Late Bird: €45.00 (ex fee)
✓ Presale & Info: www.tiktaknye.com
✓ Location: Maassilo Rotterdam
✓ Date: 31 december 2015
✓ Time: 22.00 - 06.00
✓ Minimum Age: 18

▬▬ TIKTAK ▬▬
Het bekendste en grootste eclectische Oud & Nieuw spektakel van Nederland wordt dit jaar door de toevoeging van een nieuwe locatie nog groter. Na een waanzinnig 2015 met onder andere TIKTAK Eclectic Music Festival en een eigen TIKTAK stage op PRJCT Music Festival tijdens ADE, is het nu tijd voor de eerste TIKTAK editie in de Maassilo Rotterdam. Verwacht tijdens TIKTAK NYE niets anders dan non-stop herkenbare TIKTAK hits: een mix tussen hiphop, house, trap, moombathon, electro en meer.

Laten we 2015 gezamenlijk afsluiten en het jaar gaan starten met een hoogtepunt. De top van de Nederlandse eclectische DJ scene heeft al te kennen gegeven aanwezig te zullen zijn, oftewel de TIKTAK-family. Samen zullen we proosten op een nog beter 2016!

Let’s end 2015 together and celebrate the start of an unforgettable 2016.

00.00 Moment beloofd crazy te worden, kom dus op tijd!

Organisator

Locatie

Maassilo Rotterdam, Maashaven Zuidzijde 1 – 2, 3081 AE Rotterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer