Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

TIKTAK FESTIVAL | OFFICIAL AFTERPARTY

event afgelopen

TIKTAK FESTIVAL | OFFICIAL AFTERPARTY

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

18 Jul 2015 23:00 - 19 Jul 2015 05:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

OFFICIAL AFTERPARTY TIKTAK ECLECTIC MUSIC FESTIVAL 2015

When the gates of the ArenaPark are closed, the doors of AIR will go open
After the last record has been played at the Arena Park it's time to get yourself ready for the official TIKTAK Festival Afterparty!
Like every year, we welcome some of the main artists who played at the festival to join us for some extra (indoor) fun. Jump in and join the ride: festival fever is upon us..

SPECIAL GUESTS | TROPKILLAZ | FEESTDJRUUD | RAYNOR BRUGES| AND MANY MORE

AIR2: Hosted by HUISFISSA ( R&B all night )

Dimitri Vegas & Like Mike, Deorro, Carnage, DVBBS, Yellow Claw, A-Trak and many more will take over TIKTAK Eclectic Music Festival 2015.
For the Official After we’ve got some names for you who were also there during the day. July 18th we gonna party until the suns goes up! So better just go both…

23:00 - 05:00 | Presale: €15,- via
www.tiktakevents.com & www.air.nl

Special Guests, TropKillaz, FeestDJRuud, Raynor Bruges, many more

Organisator

Locatie

AIR Amsterdam, Amstelstraat 24, 1017 DA Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer