The ultimate trip into the music of Herman Brood

The ultimate trip into the music of Herman Brood

Tickets vanaf 7,50 EUR

Locatie

Datum

18 Mar 2023 18:00 - 19 Mar 2023 01:00

Beschrijving

👩‍🎤

GO NUTZ! | Yes, wij mogen deze band aan jullie introduceren wie op zaterdag 18 maart de polderei op zijn kop gaat zetten: GO NUTZ! - The ultimate trip into the music of Herman Brood

🎵


''Wij zijn de band GO NUTZ!, acht Twentse muzikanten die zich laten inspireren door de muziek van Herman Brood. De bijzondere bandnaam, verwijst naar Ria’s men’s club waar Herman Brood een regelmatige gast was. Inmiddels staat de band bekend om haar energieke uitstraling en de afwisselend dynamische maar soms ook ingetogen trip door de muzikale erfenis van Herman Brood. We nemen het publiek mee op een trip door zijn muzikale erfenis. Energiek, enthousiast, verrassend en een tikje eigenzinnig staan we op het podium''.

💥


Naast de Rock&Roll nummers van Herman Brood schuwt de band ook nummers als “When I get home” en “My way” niet. Maar er is nog zoveel meer: stevige rock, blues, funk, reggae, ballads en ook de zangeressen laten van zich horen. En dat alles onder hun motto: “Gonna have a party, gonna have a blast”.

🎉

GO NUTZ! maakt van elk optreden een feestje! Ben je nieuwsgierig geworden en kun je niet wachten om ze op 18 maart in Anna paulowna te zien? Bekijk dan alvast dit filmpje: https://youtu.be/9z_VrEOPgu0

Locatie

Polderei Grand Café Restaurant. Polderei Grand Café Restaurant., Molenvaart 253, 1761 AE Anna Paulowna

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.