skip to main content

The Sapphire Tour

Weinig tickets over

The Sapphire Tour

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

21 Sep 2024 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer

Beschrijving

🎤 Welkom bij The Sapphire Tour georganiseerd door Jerone! 🎵

Klaar voor een onvergetelijke avond vol goede muziek en betoverende optredens? The Sapphire Tour brengt een mix van popmuziek die je energie zal geven en je op het puntje van je stoel zal laten zitten.

📅 Datum: 21 september 2024

🕗 Tijd: 20:00 uur

🏟️ Locatie: Jonathan Arena

Of je nu een popmuziekfan bent of gewoon zin hebt in een fantastische avond uit, dit is een evenement dat je niet wilt missen. En het beste van alles? De tickets zijn helemaal gratis! Dus nodig je vrienden uit, trek je dansschoenen aan en kom naar The Sapphire Tour voor een muzikale ervaring die je niet snel zult vergeten.

Mis deze kans niet om te genieten van geweldige live muziek en een ongelooflijke sfeer. Zorg ervoor dat je erbij bent en reserveer snel je tickets voordat ze weg zijn. We zien je daar! 🎶

Organisator

Locatie

Jonathan Arena, Jonathan, 6662 Elst

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Aanbevolen Evenementen
Shortcuts
Ontdek meer