The Pourquoi Project

The Pourquoi Project

Tickets vanaf Gratis

Locatie

Datum

28 Jan 2023 19:30 - 20:30

Beschrijving

The Pourquoi Project

It’s been said that answers are easier to find once you have a good question.

17 young aspiring circus artists and their guides challenge themselves to find some of these questions. On this perilous journey they seek to find answers and re-imagine stories of why things are how they are.

Each year, the students of Codarts Circus Arts work together on a group creation guided by a director. For the 1st year bachelor students, it is their first opportunity to create a performance as a group. Directed by Thomas Falk, they embark on a 14-day journey to create a fresh show with circus, dance and live music.

Thomas Falk - concept and direction

Made in collaboration with the performers: 1st year bachelor students Codarts Circus Arts

Luna Baier, Lise Beaumard, Mikk Bernadt, Axel Bernard-Bouissieres, Alice Clénet, Merel Duffels, Nienke Goodijk, Marcelin Manceau, Ayoub Merabet, Corbinian Neubauer, Sophie Noelle, John Ochieng, Kyra Perez Riquelme, Mia Erika Peterson, Mathis Platre, Thaïs Ragot, Swantje Theesfeld

Lucia Kiel - music advice & arrangement

Júlia Campistany - assistant director

Edwin van Steenbergen - lights

Huib Elenbaas - sound

Roshan Bhalotra - rigging

Vivian Hendriks - production

Locatie

Codarts Circus Arts Codarts Circus Arts, Dolf Henkesplein 15, 3072 LN Rotterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.