skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

The Meltdown

event afgelopen

The Meltdown

Vanaf 17,50 EUR

Locatie

Datum

26 Okt 2018 19:00 - 28 Okt 2018 23:00

Beschrijving

26-27-28 OKTOBER 2018 is het zover!

Het grootste LIVE action HORROR evenement van Zeeland!

The Meltdown speelt zich af op een unieke locatie in Vlissingen, waar jij als bezoeker een wereld binnengaat waar een samenleving op je wacht die een kernramp (bijna) hebben overleefd.

In een gebied van 23000m2 loop je langs huizen, tankstation, helikopterplatform en NS treinstellen richting de enige plek waar zelfs de overgebleven samenleving niet wil komen: The Living!

Eenmaal in dit gebouw van 4 verdiepingen hoog, krijg je te maken met onverklaarbare gebeurtenissen. Waar is de rest van je groep?

Als je van de schrik wilt bijkomen, dan kan dat op het Plein van Vrijheid. Daar zul je worden onthaald met muziek en kun je nog even bijkomen met wat eten en drinken dat te koop is bij een van de Food trucks die er staan. We hebben aan alles gedacht. Een lekker broodje Kebab, een stokje sate of een goed broodje hamburger kunnen jouw honger weer stillen na dit evenement.

Totale duur van de route: +/- 45 minuten

Locatie:

Trainingscentrum Vlissingen
Oosterhavenweg 22-24 in Vlissingen

Tijden:

Vrijdag 26 oktober.   19:00 - 23:00
Zaterdag 27 oktober 19:00 - 23:00
Zondag 28 oktober    14:00 - 17:00 Kids Edition
Zondag 28 oktober    19:00 - 23:00

Minimale leeftijd: 16+

Door de risico's kunnen wij helaas geen zwangere mensen toelaten of mensen met een zwak hart. Tijdens het evenement kunt u als bezoeker worden vastgepakt of worden meegenomen door de zombies. Houd hier rekening mee tijdens uw bezoek.

Het gehele gebied is vrij van drugs en alcohol. Gebruik of bezit hiervan zal resulteren in ontzegging van de toegang.


Organisator

Locatie

Trainingscentrum Vlissingen B.V. Trainingscentrum Vlissingen B.V., Oosterhavenweg 22-24, 4382 NL Vlissingen

FAQ

  • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

    Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

  • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

    De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

  • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

    Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

  • Waar vind ik een link naar een online evenement?

    Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

  • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

    Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer