skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

The Hurricane. A Concert.

event afgelopen

The Hurricane. A Concert.

Vanaf 10,00 EUR

Locatie

Datum

24 Mei 2019 19:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer

Beschrijving

The Hurricane.
Een concert van Bobbie Wall.

Op 24 mei geeft artieste Bobbie Wall in het Zonnehuis in Amsterdam-noord een concert ter ere van haar nieuwe EP The Hurricane. In de laatste maand van haar zwangerschap nam Bobbie Wall drie liedjes op met photoshoot en videoclip. Hoogzwanger, met een trappend voetje in haar ribbenkast en trots op haar veranderende lichaam en geest.

Al jaren koesterde zij de droom om jong moeder te worden, maar stelde het ieder jaar uit met het idee: “Misschien dat ik dit jaar meer optreed en dan kan ik écht niet zwanger zijn als ik eindelijk de Ziggo Dome uitverkoop.” Als eind twintiger besloot ze dat de liefde voor een kind en haar liefde voor muziek prima naast elkaar kunnen bestaan. Tijdens haar zwangerschap ontdekte ze een nieuwe wereld. Eentje van onvoorwaardelijke liefde voor een schepsel dat iedere week de vorm aanneemt van een andere fruitsoort.

In deze periode schreef ze drie liedjes. City Lights. voordat ze zwanger werd. Lullaby, in prille begin toen niemand het nog wist. The Hurricane, toen het vruchtje veilig was en zich ontwikkelde tot een mensje. In The Hurricane-video wilt Bobbie laten zien dat het prachtig is dat er in het lichaam een mens groeit, dat het ontzettend eng is om je veilige ritme om te gooien. Maar dat als de storm gezakt is, je iets waardevols hebt gecreëerd: het leven.

Inloop: 19:00
Start voorprogramma (Yentl & RIVERS): 19:30
Aanvang The Hurricane: 20:30

Organisator

Locatie

Zonnehuis Zonnehuis, Zonneplein 30, 1033 EK Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer