The Forest of Terror Vrijdag Special

27 Okt 2017 19:00 - 22:45

The Forest of Terror, Zuidweg 9, 4474 AM Kattendijke
Deze Tickets zijn enkel geldig op Vrijdag 27 oktober tussen 19.00 uur en 22.45 uur.

Op 27 en 28 oktober kun je starten aan de engste horror route van Nederland! De horror route, vol met Live acteurs, brengt je via “The Tunnel of Fear” richting “The Forest of Terror”. Weet jij het gebied levend te ontsnappen?

The Tunnel of Fear is horror vermaak voor jong en oud. Een donkere tunnel van meer dan 20 meter vol met griezelige elementen, licht- en geluidseffecten en live action zal menig mens doen gillen als een klein kind! Overleef jij The Tunnel of Fear? Dan kun je kiezen of je de tocht voort durft te zetten richting The Forest of Terror!

Via een donker en smal bospad nader je The Forest of Terror. Voordat je het bos kunt betreden zul je als groep eerst een invasie moeten overleven van zombies. Als je de uitweg hebt gevonden, dan kun je ontsnappen via het bos. Wees op je hoede, want dit bos zit vol entiteiten, zombies en andere mafkezen!
Je hoort iemand lopen, maar je ziet niets. Je voelt en merkt aan alles om je heen dat je niet alleen bent in het bos. Het duurt dan ook niet lang voordat je er achter komt aan welk psychotisch avontuur je bent begonnen!

In groepen van maximaal 10 mensen wordt je iedere 10 minuten naar de start gebracht, waar je kunt beginnen aan het avontuur. Er kan gestart worden vanaf 19.00 uur en de laatste groep vertrekt om 19.45 uur. Toegang voor “The Forest of Terror” is vanaf 16 jaar of ouder. Deelname aan de horror route is geheel op eigen risico!

27 en 28 oktober - Zuidweg 9 Kattendijke


Let op! Omdat dit een buiten evenement betreft, zijn wij geheel afhankelijk van de weersomstandigheden. Hierdoor kan het zijn dat bij storm of ander slecht weer het evenement zal worden afgelast. Als dit gebeurd, dan zal het evenement plaatsvinden op een andere datum die nader bepaald zal worden door de organisatie. Hierover krijgt u als bezoeker uiteraard bericht.


Tickets zijn enkel te verkrijgen via voorverkoop. Aan de deur worden geen tickets verkocht!

Vrijdag special

Niet Beschikbaar