The Bigger Picture Event. Kennis is weten!

21 Okt 2018 11:59 - 19:00

Partycentrum Hercules, Rijtseweg 1, 5087 , 5087bj diessen

The Bigger Picture Event.

Een event als geen ander waar vele onderwerpen professioneel aan bod komen en er bij vele een bewustzijn zal ontstaan dat alles met elkaar verweven is.

Het event bestaat uit 5 onderdelen: Lifestyle, Welzijn, Spiritualiteit, wetenschap en het buitenaardse.

Ons event vindt plaats op 1 & 2 september 2018 in Café Restaurant Partycentrum Partyservice ’t Boerke, Hoofdstraat 72, 5121 JG Rijen (NB). De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Er komen diverse standhouders, workshops, lezingen etc. Ook mogen we met trots aangeven dat er diverse bekende gasten aanwezig zullen zijn waaronder Anton Teuben, hij is zeer bekend op het gebied van het buitenaardse, spiritualisme en Lifestyle en welzijn.

Neem vast een kijkje op de website: www.thebiggerpictureev.com

Heel veel mensen zien of weten het niet dat er heel veel verbindingen zijn en terug komen in alle daagse dingen. Denk hierbij aan de geschiedenis. Of de mensheid wil zo gezond mogelijk leven, mensen hebben dromen en overtuigingen. Een bepaalde lifestyle. Lopen tegen stress en vermoeidheid aan en zoeken een manier om hiermee om te gaan.

Op dit event willen we onderwerpen uit de hoofdgroepen duidelijk maken waaronder de geschiedenis van de aarde, de mens, hoe de elementen samen komen en dit weer van belang kan zijn voor de mens het hedendaags. Meditatie, ontspanning, om leren gaan met High Sensitive, werkdruk en stress. Jezelf beter te leren begrijpen en op zoek gaan naar jezelf binnen in jezelf. Maar ook ghosthunting, het ongrijpbare of juist het tastbare. Denk hierbij aan het buitenaards leven of geesten.

Met dit event willen we verder gaan dan de standaard paranormale beurzen. Niet alleen wat stands met mediums maar veel meer en verder dan dat. Vooral ook veel dieper op de onderwerpen ingaan met workshops, lezingen, een gezellige sfeer, meer connectiviteit, video's enz.....

Letterlijk gezegd: DE VERBINDING TUSSEN DE WETENSCHAP, WELZIJN, LIFESTYLE, HET BUITENAARDSE EN PARANORMALE!

Wij willen met ons event ons medemens helpen met hun vragen. Dat is ons doel en streven. Men is steeds meer nieuwsgierig aan het worden maar krijgt vaak geen (juist) antwoord op de vragen. Het nieuws laat ons helaas ook niet alles weten. Dus hoe komt men dan aan informatie?

Juist door ons event te bezoeken en/of onze site te volgen!

Veel liefs,

Danny & Diana

vroege vogel ticket

Niet Beschikbaar

online ticket

Niet Beschikbaar

flexticket

Niet Beschikbaar

Kids max. 12 years

Niet Beschikbaar

Familie ticket max. 4 pers

Niet Beschikbaar