Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

The Bigger Picture event, Kennis is weten!

event afgelopen

The Bigger Picture event, Kennis is weten!

Vanaf 5,00 EUR

Locatie

Datum

01 Sep 2018 10:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

The Bigger Picture Event.

Een event als geen ander waar vele onderwerpen professioneel aan bod komen en er bij vele een bewustzijn zal ontstaan dat alles met elkaar verweven is.

Het event bestaat uit 5 onderdelen: Lifestyle, Welzijn, Spiritualiteit, wetenschap en het buitenaardse.

Ons event vindt plaats op 1 & 2 september 2018 in Café Restaurant Partycentrum Partyservice ’t Boerke, Hoofdstraat 72, 5121 JG Rijen (NB). De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Er komen diverse standhouders, workshops, lezingen etc. Ook mogen we met trots aangeven dat er diverse bekende gasten aanwezig zullen zijn waaronder Anton Teuben, hij is zeer bekend op het gebied van het buitenaardse, spiritualisme en Lifestyle en welzijn.

Neem vast een kijkje op de website: www.thebiggerpictureev.com

Heel veel mensen zien of weten het niet dat er heel veel verbindingen zijn en terug komen in alle daagse dingen. Denk hierbij aan de geschiedenis. Of de mensheid wil zo gezond mogelijk leven, mensen hebben dromen en overtuigingen. Een bepaalde lifestyle. Lopen tegen stress en vermoeidheid aan en zoeken een manier om hiermee om te gaan.

Op dit event willen we onderwerpen uit de hoofdgroepen duidelijk maken waaronder de geschiedenis van de aarde, de mens, hoe de elementen samen komen en dit weer van belang kan zijn voor de mens het hedendaags. Meditatie, ontspanning, om leren gaan met High Sensitive, werkdruk en stress. Jezelf beter te leren begrijpen en op zoek gaan naar jezelf binnen in jezelf. Maar ook ghosthunting, het ongrijpbare of juist het tastbare. Denk hierbij aan het buitenaards leven of geesten.

Met dit event willen we verder gaan dan de standaard paranormale beurzen. Niet alleen wat stands met mediums maar veel meer en verder dan dat. Vooral ook veel dieper op de onderwerpen ingaan met workshops, lezingen, een gezellige sfeer, meer connectiviteit, video's enz.....

Letterlijk gezegd: DE VERBINDING TUSSEN DE WETENSCHAP, WELZIJN, LIFESTYLE, HET BUITENAARDSE EN PARANORMALE!

Wij willen met ons event ons medemens helpen met hun vragen. Dat is ons doel en streven. Men is steeds meer nieuwsgierig aan het worden maar krijgt vaak geen (juist) antwoord op de vragen. Het nieuws laat ons helaas ook niet alles weten. Dus hoe komt men dan aan informatie?

Juist door ons event te bezoeken en/of onze site te volgen!

We willen het buiten onze enthousiasme ook super professioneel aanpakken. We vinden het belangrijk dat we met onderwerpen en gasten komen die veel doen voor onze samenleving en net als ons willen dat de mensen niet meer in het ongewisse gehouden worden. Juist willen we dat de mensen meer bewust worden van wat er allemaal hier op aarde afspeelt zonder dat men daar maar ook iets van weet of over nadenkt.

Niet omdat ze dit niet willen maar vooral omdat het niet in het nieuws is of komt. Of dat dingen juist anders gebracht worden dan de werkelijkheid is helaas. En dan hebben wij het hier zeker niet alleen over onverklaarbare dingen zoals UFO'S, buitenaardse en spirituele onderwerpen. Nee zeker niet. Dit zijn wel onderwerpen van gesprek wat leeft bij mensen met veel vragen. Maar naast deze onderwerpen is er zoveel meer.

Denk hierbij aan chemtrails, meeste mensen weten niet eens wat dit is, kunnen ze niets aan doen, er wordt gewoon niet of nauwelijks over verteld! Of denk aan geluidstrillingen en muziek hoe schadelijk is dit voor de mens? Hoe zit het nu echt met de gezondheidszorg? Zijn die vaccinaties wel zo goed? Is er al iets tegen kanker en andere ziektes? Kunnen we al door middel van water autorijden? Waarom weten we dit allemaal niet? Waarom worden we in een hoekje geduwd en wordt ons niet de waarheid verteld?

Wil je dit ook weten dan is "The bigger picture event" zeker iets voor u om maar toe te gaan.

Maar niet alleen om deze redenen. We hebben ook nog Lifestyle een categorie voor ieder wat wils. Een ontspannen categorie met massages, yoga, bewust en gezond leven & eten, beauty, wellness en veel meer........

Lekker ontspannen en genieten. Bewust worden en meer weten! Maar vooral ook bewust worden van jezelf en geloven in jezelf. Het begint bij jou en dan kan je pas echt aandacht aan een andere geven en de liefde overbrengen.

We zijn zeker geen zweverige types maar juist onderzoekers. We weten dat er meer is dan wij met het blote ogen kunnen zien. Waar we wel in geloven en achter staan zonder aarzeling is liefde en harmonie. Dat willen we vooral met onze evenementen bereiken. Mensen die samen komen, genieten en gelijkgestemd. Of je nu in het buitenaardse of in geesten gelooft of juist niet en tegenstander bent. Het maakt niet uit. We zijn allemaal mensen met normen en waarden en willen maar 2 dingen.

LIEFDE & VREDE!

Daar staan wij voor met ons evenement. Dat we allen bij elkaar kunnen zijn met diverse overtuigingen en levenswijzen. Maar wel samen komen om voor onszelf op te komen, te geloven in onszelf en onze naasten. Genieten van een ontspannen gezellige sfeer, gezellige muziek, optredens en presentaties. Workshops en consulten het is er allemaal. Daarnaast heerlijk eten & drinken.

Wij zien u graag als deelnemer, spreker of coach op ons evenement maar zeer zeker als bezoeker zodat we allen er een mooi evenement van kunnen maken.

In ons volgende blogbericht laten we weten welke namen er nog meer bekend zijn gemaakt die gaan spreken over belangrijke onderwerpen!

Tickets voor het evenement zijn nu te koop zelfs ook een flexticket als je nog niet weet welke dan je kunt. Tickets zijn er al vanaf 5 euro en voor een gezin van 4 betaald je maar 25 euro. Betaalbaar op deze manier voor ieder mens.

Ons motto: Want iedereen heeft recht op de waarheid, het laatste nieuws, ontspanning en liefde! Kennis is weten!Veel liefs,


Danny & Diana

Organisator

Locatie

Café Restaurant Partycentrum Partyservice ’t Boerke Café Restaurant Partycentrum Partyservice ’t Boerke, Hoofdstraat 72, 5121 JG Rijen (NB)

Sprekers

Anton Teuben
UFOLOOG
Fred Teunissen
Wetenschaps Journalist
Freddy Kaak
Medium
Annemieke Witteveen
Spreker over grascirkels
Daniel Terweduwe
Gezondheid
Sylvia Hemelaar
Spritueel Lezeres
Richard Huisken
Journalist

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer