Terug naar de kern in Marokko

event afgelopen

Terug naar de kern in Marokko

Tickets vanaf 390,00 EUR

Locatie

Datum

19 Mar 2020 17:00 - 26 Mar 2020 12:00

Beschrijving

Een reis van duizend-en-een nacht ……van buiten naar binnen en natuurlijk de beweging van binnen weer naar buiten, daar komt de manifestatie om de hoek kijken. 2019 is het jaar dat jouw licht mag schijnen , ‘be the light house’, en 2020 dat je de verbinding maakt met het grenzeloze wezen wat jij bent. Waardoor je gaat staan voor datgene waarvoor je hier op aarde bent gekomen. Jouw pure IK!

Vanuit Nederland naar deze prachtige plek in de mooie bergen van Marokko! Genieten van inspirerende Kundalini yoga- en meditatiesessies, heerlijk vegetarisch eten in een sprookjesachtige omgeving, waar je in de watten gelegd wordt door lieve mensen die de balans tussen het geven van aandacht en rust bieden. Je mag je stress en zorgen laten gaan, je overgeven aan de liefde die er voor JOU is.

Per dag zijn er twee tot drie yogasessies. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je nog nooit yoga hebt beoefend. In de ochtend- en /of middag en avondsessies werken we aan speciale thema's met effectieve houdingen, ademhalingstechnieken en meditaties.
Op een van de dagen wordt er een stilte dag gehouden. Volledig naar binnen gericht. Focus op JOUW innerlijke wereld. Deze dag wordt ingevuld door een passende yoga sessies /meditatie en een lange stilte wandeling door de bergen.
Je verblijf is bij Salama Ayurveda, waar de kamers zijn ingericht naar de Marokkaanse Berber traditie met eigen douche en toilet, midden in het Atlas gebergte. De vriendelijke huishoudelijke staf, zorgt wanneer het nodig is, voor schoon beddengoed en verleent roomservice. Elke kamer beschikt over aparte eenpersoonsbedden die ook samen kunnen worden opgemaakt tot een tweepersoonsbed.

Salama Ayurveda ligt centraal in het nationale park Toubkal. Vanaf de terrassen, die ‘s avonds sprookjesachtig verlicht zijn, heb je een schitterend uitzicht over de bergen en de vallei. Overdag geniet je van de rust en het groen van de omgeving. Aan de voet van de heuvel van Salama Ayurveda ligt een riviertje waar je heerlijk kunt zitten voor een voetmassage of een meditatie. In de avond waan je je onder de flonkerende sterrenhemel in een sprookje van duizend-en-een nacht.

Eten

Iedere dag worden er gerechten uit de Marokkaanse keuken vers bereid. Voor het dagmenu worden uitsluitend de allerbeste seizoensgebonden en biologische producten gebruikt, aangeleverd door biologisch werkende boeren uit de omgeving. Het is altijd een uitgebalanceerd menu, rijk aan smaak en kleur.

Ontspanning

Een beetje warm van de yoga gekregen? Geen probleem! Neem een duik in het zwembad en je bent weer helemaal verfrist.Relaxen en ontspannen kan je in de hangmatten/bedden bij de rivier en op het hemelbed naast het zwembad.

Bonus: 1 intake coaching 

Inclusief:
*8 dagen vol pension

*6 dgn kundalini yoga /meditatie 2 tot 3 yoga sessie per dag

* 1 stilte dag ( inhoud dag: yoga les, lange stilte wandeling door de bergen, Stil eten, meditatie afsluiting) 

* In de middag en die yoga Nidra / Hypnosessie

*Transfer van en naar de luchthaven Marrakech

*Er is veel vrije tijd. Als je behoefte hebt om op jezelf te zijn en niet in de groep te zijn naast de sessies ben je vrij om daar in te bewegen. Het is JOUW reis!

Exclusief:
* Vlucht heen en terug Nederland -Marrakech

* Liever alleen op een kamer dan investeer je 150,-extra

Als jij je vriend of vriendin meeneemt krijg je €100,- korting op de reis. Code VRIEND


Extra bij te boeken:

* Massage €45

* Hamam behandeling €45

* Voetenbad en massage €35

Aanmelden: https://nl.surveymonkey.com/r/...

  Locatie

  Oukaimeden, Oukaimeden

  FAQ

  • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

   Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

  • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

   De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

  • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

   Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

  • Waar vind ik een link naar een online evenement?

   Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

  • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

   Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.