Terug naar de kern in Marokko

Oukaimeden, Oukaimeden
19 Mar 2020 17:00
26 Mar 2020 12:00
Tickets 390,00 EUR - 990,00 EUR
Tickets 390,00 EUR - 990,00 EUR

Een reis van duizend-en-een nacht ……van buiten naar binnen en natuurlijk de beweging van binnen weer naar buiten, daar komt de manifestatie om de hoek kijken. 2019 is het jaar dat jouw licht mag schijnen , ‘be the light house’, en 2020 dat je de verbinding maakt met het grenzeloze wezen wat jij bent. Waardoor je gaat staan voor datgene waarvoor je hier op aarde bent gekomen. Jouw pure IK!

Vanuit Nederland naar deze prachtige plek in de mooie bergen van Marokko! Genieten van inspirerende Kundalini yoga- en meditatiesessies, heerlijk vegetarisch eten in een sprookjesachtige omgeving, waar je in de watten gelegd wordt door lieve mensen die de balans tussen het geven van aandacht en rust bieden. Je mag je stress en zorgen laten gaan, je overgeven aan de liefde die er voor JOU is.

Per dag zijn er twee tot drie yogasessies. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je nog nooit yoga hebt beoefend. In de ochtend- en /of middag en avondsessies werken we aan speciale thema's met effectieve houdingen, ademhalingstechnieken en meditaties.
Op een van de dagen wordt er een stilte dag gehouden. Volledig naar binnen gericht. Focus op JOUW innerlijke wereld. Deze dag wordt ingevuld door een passende yoga sessies /meditatie en een lange stilte wandeling door de bergen.
Je verblijf is bij Salama Ayurveda, waar de kamers zijn ingericht naar de Marokkaanse Berber traditie met eigen douche en toilet, midden in het Atlas gebergte. De vriendelijke huishoudelijke staf, zorgt wanneer het nodig is, voor schoon beddengoed en verleent roomservice. Elke kamer beschikt over aparte eenpersoonsbedden die ook samen kunnen worden opgemaakt tot een tweepersoonsbed.

Salama Ayurveda ligt centraal in het nationale park Toubkal. Vanaf de terrassen, die ‘s avonds sprookjesachtig verlicht zijn, heb je een schitterend uitzicht over de bergen en de vallei. Overdag geniet je van de rust en het groen van de omgeving. Aan de voet van de heuvel van Salama Ayurveda ligt een riviertje waar je heerlijk kunt zitten voor een voetmassage of een meditatie. In de avond waan je je onder de flonkerende sterrenhemel in een sprookje van duizend-en-een nacht.

Eten

Iedere dag worden er gerechten uit de Marokkaanse keuken vers bereid. Voor het dagmenu worden uitsluitend de allerbeste seizoensgebonden en biologische producten gebruikt, aangeleverd door biologisch werkende boeren uit de omgeving. Het is altijd een uitgebalanceerd menu, rijk aan smaak en kleur.

Ontspanning

Een beetje warm van de yoga gekregen? Geen probleem! Neem een duik in het zwembad en je bent weer helemaal verfrist.Relaxen en ontspannen kan je in de hangmatten/bedden bij de rivier en op het hemelbed naast het zwembad.

Bonus: 1 intake coaching 

Inclusief:
*8 dagen vol pension

*6 dgn kundalini yoga /meditatie 2 tot 3 yoga sessie per dag

* 1 stilte dag ( inhoud dag: yoga les, lange stilte wandeling door de bergen, Stil eten, meditatie afsluiting) 

* In de middag en die yoga Nidra / Hypnosessie

*Transfer van en naar de luchthaven Marrakech

*Er is veel vrije tijd. Als je behoefte hebt om op jezelf te zijn en niet in de groep te zijn naast de sessies ben je vrij om daar in te bewegen. Het is JOUW reis!

Exclusief:
* Vlucht heen en terug Nederland -Marrakech

* Liever alleen op een kamer dan investeer je 150,-extra

Als jij je vriend of vriendin meeneemt krijg je €100,- korting op de reis. Code VRIEND


Extra bij te boeken:

* Massage €45

* Hamam behandeling €45

* Voetenbad en massage €35

Aanmelden: https://nl.surveymonkey.com/r/...

    Wil je meer evenementen?

    Aanmeld hier om een samengestelde evenement selectie recht in jouw e-mailbox te krijgen.