Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

TERPENTIJN KEUKENSESSIES met FESTIMI

event afgelopen

TERPENTIJN KEUKENSESSIES met FESTIMI

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

27 Aug 2015 22:00 - 28 Aug 2015 03:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Waar is het op een huisfeest altijd het gezelligste?
Juist, in de keuken.

Terpentijn nodigt elke donderdag muziekliefhebbers uit die vanuit de keuken de lekkerste nummertjes opzetten.
Alle hits en goede tracks die je normaal op een huisfeestje hoort mogen worden gedraaid.
Future, Indie, Hip Hop, Pop, Rock, Disco, House, R&B het maakt niet uit alles wat onze selectors willen laten horen mogen ze draaien.

FESTIMI - Festimi pop-up #2, midden in Amsterdam, vanuit de keuken!

Uit zeer betrouwbare bronnen hebben wij vernomen dat feestjes veruit het leukste zijn in de keuken! Reden genoeg voor een Festimi keukensessie van formaat @ Terpentijn.

Programma voor deze maand:
6 > ISAAC BLAZE
16 > POP CTRL
23 > DICKY DISCO
30 > FESTIMI --> https://www.facebook.com/events/707425659358650/

Onze bar is elke dag geopend vanaf 16:00 voor drankjes en streetfood dus kom vooral wat eerder!

Organisator

Locatie

Terpentijn, Rokin 103, 1012 KM Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer