Take your buddy bij BuitenFIt Haarlem

event afgelopen

Take your buddy bij BuitenFIt Haarlem

Tickets vanaf Gratis

Locatie

Datum

15 Jul 2019 18:00 - 15 Jul 2020 20:00

Beschrijving

Neem jouw vriend, vriendin, buren, familie of allemaal mee, tijdens de groepstrainingen van BuitenFit Haarlem. Kijk voor meer info op: 

https://buitenfithaarlem.nl/


Mijn naam is Duncan Berends, ik ben 31 jaar en geef al jaren lang les in outdoor trainingen. Zoals je hieronder kunt lezen heb ik de afgelopen 2 jaar enkele hoog aangeschreven wereldwijde fitness opleidingen behaald. Deze opleiding bestonden uit 2 delen:

Kennis opdoen & fitheidstesten gebaseerd op lichaamsgewicht.

Vooral de RKC opleidingen hadden zware fysieke testen die je moest halen voor je diploma. Voor deze opleidingen heb ik dus lang moeten trainen. Sommige fysieke testen heb ik in 1x gehaald, voor sommige had ik een herkansing nodig. Maar uiteindelijk was de sleutel tot succes: door blijven gaan!Soms had ik een kleine tegenslag en moest ik even rust nemen, maar daarna pakte ik het snel weer op.

Deze opgedane ervaringen en kennis wil ik graag overbrengen tijdens de trainingen! Iedereen kan meedoen aan de outdoor trainingen. Deze bedenk ik zelf en variëren elke keer. Snelle, langzame, zware en lichte herhalingen wisselen elkaar af zodat jouw lichaam geprikkeld blijft om zo snel mogelijk resultaat te behalen. Sinds ik mijn HBO diploma Sport en Bewegen heb behaald in 2011 geef ik outdoor trainingen aan doelgroepen van jong tot ‘oud’.

Onlangs behaalde opleidingen
RKC I (Kettlebell opleiding, 2017)
RKC II (Kettlebell opleiding, 2018) (Russian Kettlebell Certification, since 2001, the leader in quality kettlebell instructor training)
PCC (opleiding met eigen lichaamsgewicht, 2018)

Uit onderzoeken lezen we dat outdoor trainingen niet alleen voor plezier zorgen maar ook voor ontspanning. Ook zitten mensen die sporten vaak lekkerder in hun vel. Training heeft een positief effect voor jouw algehele fitheid maar ook op mentaal gebied.

Ik zal mijn uiterste best doen om jouw lichaam zo sterk en fit mogelijk te krijgen voor je persoonlijke sport doelstellingen of dagelijkse activiteiten. Laat je het me dus even weten als je samen met mij wilt trainen? Vraag dan een gratis proefles aan.Locatie

Van Moerkerkenstraat, 2025 Haarlem

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.