Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

't SLAAPFEESTJE

event afgelopen

't SLAAPFEESTJE

Vanaf 10,00 EUR

Locatie

Datum

24 Okt 2015 23:30 - 25 Okt 2015 10:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

In het kader van 24h Noord blijven wij voor 1x de hele nacht open. I.s.m. Outdoor Cinema organiseren wij in de nacht van 24 op 25 oktober 't SLAAPFEESTJE. Een ouderwets slaapfeestje zoals we die kennen uit onze jeugd. Compleet met een film(s), live slaapliedjes en ’s morgens ochtendgymnastiek en een lekker ontbijtje natuurlijk. Ok, jullie mogen ook een slaapmutsje drinken voor het slapen gaan, we zijn immers volwassen.

Het slaapfeestje duurt van 23:30 tot 10:30, zorg ervoor dat je voor 00:00 uur "thuis bij Pllek" bent. Neem zelf een pyjama, je slaapzak, een kussen en je knuffel mee, dan zorgen wij voor oordopjes en de rest! We zullen de slaapzaal knus inrichten, dit wordt je allerfijnste nacht in Noord. De details worden binnenkort bekend gemaakt, dus houd het vooral in de gaten en save the date!

Van 23:30 - 10:30 (voor 00:00 uur binnen zijn!)
Toegang: € 10,00

SPELLETJES | FILM | SLAAPLIEDJES | ONTBIJT | OCHTENDGYMNASTIEK | GEEN DJ’S (!)

Organisator

Locatie

Pllek, Tt. Neveritaweg 59, 1033 WB Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer